Shelo Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 Am facut o colectie cu niste carti care se bazeaza pe programare / retelistica / criptografie etc.. si le-am urcat pe un domeniu , daca doriti sa cititi aveti aiciIndex of /Lectura placuta.O sa fac update de fiecare data cand urc carti noi. Quote
Z.D.O Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 Mai am si eu o colectie de aproape 500 de carti.https://hackyard.net/ebook Quote
GarryOne Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 Pai fratele meu, tu la 37 de e-book-uri deschizi site? Daca aveai cel putin cateva sute, mai ziceam. Quote
Shelo Posted March 7, 2014 Author Report Posted March 7, 2014 Pai fratele meu, tu la 37 de e-book-uri deschizi site? Daca aveai cel putin cateva sute, mai ziceam.Mai adaug. Quote
Active Members SynTAX Posted March 7, 2014 Active Members Report Posted March 7, 2014 Sau 5 mii @@@@@semnaturaIn curand voi face site. Quote
FearDotCom Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 Interesant... ar fi super daca membri rst ar putea adauga carti/tutoriale .pdf pe site, am si eu cateva prin pc Quote
Shelo Posted March 8, 2014 Author Report Posted March 8, 2014 o sa creez o pagina de upload si pentru voi Quote
Guest Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 Da, si toti mucosii vor uploada doar stealere si alte bindate. Quote
Z.D.O Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 Stilãre si blindate wwIII funny ce-i drept, dar foarte probabil ca unul sau mai multi mucea, sa "blindeze" un pdf cu ceva "hexploit" sau sa-ti tranteasca un .scr cu titlu fancy.. gen "Istoria Manelelor moderne - Drumul evolutiei" Quote
Guest Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 Stilãre si blindate wwIII funny ce-i drept, dar foarte probabil ca unul sau mai multi mucea, sa "blindeze" un pdf cu ceva "hexploit" sau sa-ti tranteasca un .scr cu titlu fancy.. gen "Istoria Manelelor moderne - Drumul evolutiei"Nu stiu unde ai citit tu blindate, dar na... Quote