wildchild Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 (edited) Perfect , mi-am amintit userul care il aveam in 2006, se pare ca nu sunt totusi asa de batran rokyro2006 . Mai are cineva acces la DB sa imi dea si mie parola , tare mi-e dor sa vad ce prostii debitam atunci .D?-mi o adres? de mail valid? pe care o folose?ti s? î?i updatez, apoi ?i-o trimit prin mail.edit: my bad, credeam c? te referi la user de pe RST. Edited March 9, 2014 by wildchild Quote
Nemessis Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Nu mai exista userul. hacking.3xforum.ro era "concurenta" noastra ce a devenit intre timp hackpedia.info. Dupa vreo 2 ani de tatonari am devenit chiar prieteni si am colaborat cu persoane de acolo la proiectul hackersblog (la modul ca erau admini si posteri pe HB). Baieti super ok multi dintre ei, cu orientari mult mai white decat noi astia de pe aici. Quote
M4T3! Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Nu stiu de ce,te am asociat mereu cu OSHO. Quote
daatdraqq Posted March 9, 2014 Author Report Posted March 9, 2014 Nu mai exista userul. hacking.3xforum.ro era "concurenta" noastra Si RST cum se numea atunci ? Imi aduc aminte parca mai era un forum pe val care era condus de SirGod .Asa e sau aberez ? Quote
wildchild Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 N-am fost membru decât din 2010, îns? din ce am citit era dac? nu m? în?el "RST Crew". Quote
Nemessis Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 S-a numit RST Crew pana mi-am dat seama ca suna ca pula "Romanian Security Team Crew". Quote
daatdraqq Posted March 9, 2014 Author Report Posted March 9, 2014 S-a numit RST Crew pana mi-am dat seama ca suna ca pula "Romanian Security Team Crew".Ok , inseamna ca m-am inselat , sunt membru doar din 2008 .Scuze de offtopic-ul creat. Quote
Kalashnikov. Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Si RST cum se numea atunci ? Imi aduc aminte parca mai era un forum pe val care era condus de SirGod .Asa e sau aberez ?Mortal-Team eramai era rromania.org de tinkode, si mai era si un forum (nu mai stiu de cine era condus) sysboard, hellzone (sau hellsoft). Ce vremuri Quote
BlackHats Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 (edited) Mortal-Team eramai era rromania.org de tinkode, si mai era si un forum (nu mai stiu de cine era condus) sysboard, hellzone (sau hellsoft). Ce vremuri Shadow-team era condus de DarkLight, Bubu si inca unu.Mortal-team era condus de EMINEM,Ras,Puscas_Marin,SirGod,TinKode,ToxicBlood.Sysboard era condus de vilches,daemien,TinKode,AndrewBoy.Hackmd era tot a lui VilchesInsecurity (ISR) era condus de cei din mortal-team si sysboard (au fuzionat intr-unul singur)Hellsoft era condus de Hertz si Xardas.Hackpedia inca mai exista.Etc. Edited March 10, 2014 by BlackHats Quote
Kalashnikov. Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 Am gasit si poza, ) ce vremuri toati. Quote
carder Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 cum sa nu poti sa editezi posturile?!s-ar repeta ce fac pe facebook cand sunt bat:le fac tarfe pe toate prietenele si dau share la un stripteasebineinteles dimineata la prima ora ma grabesc sa editez,sterg pana mea Quote
kalinin Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 Da , aceasta functiune este extraordinra ....Este extrem de benefica dupa parerea mea Quote