ionel15 Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Vreau sa-mi cumpar o carte c/c++ .Am gasit-o pe asta Totul despre C si C++ manualul fundamental de programare in C si C++ - Kris Jamsa, Lars Klander - eMAG.ro.Daca imi puteti spune parerea voastra despre carte sau daca stiti altele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedo Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 (edited) Cartea este ok, dar este cam plicticoasa pentru ca este o carte de referinta, nu este o carte de introducere in programare, este o carte care prezinta limbajele c/c++, sintaxa lor si functiile/clasele din libraria standard. Daca vrei sa folosesti cartea pentru a invata sa programezi, iti sugerez sa alegi alta carte care sa te invete si bazele programari. Daca deja cunosti cel putin un limbaj de programare atunci cartea te va invata sintaxa si librariile standard ale c/c++.le @StrXt a mea e in biblioteca Edited March 14, 2014 by nedo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awnly3jhc2g Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Acum am downloadat-o si eu sa ma uit prin ea (de aici) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrXt Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Destul de buna cartea.Imi sustine activitatile de zi cu zi http://i.imgur.com/zHhhLC7.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel15 Posted March 14, 2014 Author Report Share Posted March 14, 2014 Una mai buna ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu2005 Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Una mai buna ?10 carti importante pentru programarea in C/C++Cateva carti importante despre C/C+ >1) Informatica X C++ profil real- auxiliar - Informatica X C++ profil real- auxiliar ... -Milosescu2) Structuri de date si algoritmi. Aplicatii in C++ folosind STL - Structuri de date si algoritmi. Aplicatii in C++ folosind STL ... losind-STL3) Totul despre C si C++ - Manualul fundamental de programare in C si C++ ( Pe CD-ROM Borland Turbo C++ Lite - tot ce va trebuie pentru a crea programe in C++) - Totul despre C si C++. Manualul fundamental de programare in C si C++ ( Pe CD-ROM Borland Turbo C++ Lite - tot ce va trebuie pentru a crea programe in C++) ... gramare-in4) C++. Probleme rezolvate si algoritmi -C++. Probleme rezolvate si algoritmi ... c-Logofatu5) C++. Introducere in Standard Template Library -C++. Introducere in Standard Template Library ... in-Galatan6) Algoritmi fundamentali in C++. Aplicatii -Algoritmi fundamentali in C++. Aplicatii ... a-Logofatu7) Programarea in limbajul C/C++ pentru liceu. Volumul al III-lea -Produsul 61692 nu (mai) exista! ... al-III-lea8) Metoda backtracking cu exemple in limbajul C - Metoda backtracking cu exemple in limbajul C ... iu-Socaciu9) Programarea bazelor de date cu Visual C++ 6 - Programarea bazelor de date cu Visual C++ 6 ... yn-Robison10) Free Electronic Book - Volume 1 & Volume 2 - http://mindview.net/Books/TICPP/ThinkingInCPP2e.htmlsursá: hackpedia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decimator Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Eu zic sa incepi cu asta. Pe langa teoria bine explicata ai si algoritmi fundamentali + probleme. 11 45 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarhi Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Acest link te va lamuri, daca doresti cumva o carte in engleza : The Definitive C++ Book Guide and List.In orice caz, nu ar fi rau sa te uiti si in topicul asta, s-a mai discutat aceasi chestie : O carte buna despre C/C++ ?Spor la citit, vei avea nevoie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...