Anonymu Posted March 14, 2014 Report Posted March 14, 2014 (edited) Salut Ma Cheama Daniel Sunt Hacker de aproximativ 5 Ani Am 18 AniSunt aproape Cunoskut de toata lumea! In Gammig Edited March 17, 2014 by Anonymu
Active Members SynTAX Posted March 14, 2014 Active Members Report Posted March 14, 2014 (edited) Vroiam sa-ti urez bun venit cand am vazut titlul, dar:1.Nu se pune majuscula decat la inceput de propozitie si la nume.2.Se pune punct la final de propozitie.3.O propozitie poate sa fie doar intr-o singura limba. Nu combina romana + engleza.4.Cred ca o sa iei ban.5.Esti cel mai "ne-norocos" "hacker".6.Nu stiu de ce dar am impresia ca te vor invata baietii de aici mai bine ce-i cu hackingul.7.Te numesti, de chemat te "chiama" profesoara sa dai corijenta la romana.8."Aproximativ", nu "aprocimativ".9.Bun venit. @sleed: sa nu fac inca un post in plus: Si daca a fost facut la caterinca, nu a fost facut de cineva serios. De ce ai vrea sa iti pierzi timpul facand asa ceva? Edited March 14, 2014 by SynTAX
sleed Posted March 14, 2014 Report Posted March 14, 2014 (edited) Syntax, acest cont cred ca a fost facut la caterinca sa utilizez un limbaj modern de cineva care se plictisea rau.. Nu cred ca e pe bune?! Si daca ar fi, as zice ce dracu se intampla cu tinerii astia ?Syntax: Pentru ca din seria S.F tineret si pentru ca ?? multa prostie? Edited March 14, 2014 by sleed
vex0r Posted March 15, 2014 Report Posted March 15, 2014 E?ti cunoscut de toat? lumea ?i nick-ul este „Anonymu ”
Graphik Posted March 15, 2014 Report Posted March 15, 2014 Salut Ma Cheama Daniel Sunt Hacker de aprocimativ 5 Ani Am 18 AniSunt aproape Cunoskut de toata lumea! In Gammig?-ai vint sa ne h?cui ?i pe noi ? Limba romana vad ca ai hackuit-o rau de tot chiar din primul post.
Corex Posted March 17, 2014 Report Posted March 17, 2014 Salut Ma Cheama Daniel Sunt Hacker de aproximativ 5 Ani Am 18 AniSunt aproape Cunoskut de toata lumea! In GammigBn ai vnt p aci , spr k o sa inveti cva de pe aci , un hechar adv nu iji da numele realOff: Cum nu am auzit noi de "Gammig" asa nu am auzit nici de tine !
Undeath Posted March 17, 2014 Report Posted March 17, 2014 morbid_boy: salutmorbid_boy: sunt morbid_boyEros: No shit!CraiovaForum Bash
.Breacker Posted March 17, 2014 Report Posted March 17, 2014 Hmm , m@y tr3ki pe la skll k nu stii lb romana.App,cred ca te cheama Nemessis sa-ti dea ban .ON: Salut hecare .