Amad Posted March 30, 2014 Report Posted March 30, 2014 Eu folosesc IE Mozilla are crash-uri, google chrome mi se misca greu iar Internet Explorer imi functioneaza cel mai bine (Da, spre uimirea voastra mi se misca cel mai repede) Quote
Goke Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 De peste 3 ani de zile folosesc doar Mantra bazat pe Firefox. Am tot ce îmi trebuie într-un browser pentru munca de zi cu zi.acum am incercat si eu.. are 2 versiuni.. aia cu owasp e foarte interesanta.. foarte tare acest browser Quote
Aerosol Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 Depinde cel mai bun browser pentru : Viteza : OperaCautat Vulnerabilitati : MozzilaSimplu: Chrome !Eu unul folosesc Firefox si Chrome si ma "inteleg" destul de bine cu ele ! Quote
qbert Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 Eu m-am indragostit de Chrome inca de la primul release. Quote
Fikatel Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 Eu folosesc Chrome pentru ca adblock bun si pentru ca nu trb instalat Adobe Flash ala. Quote
GarryOne Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Apropo, am probabat Maxthon, m-a uimit din prima. Pe langa faptul ca are un design placut, consuma mult mai putine resurse ca (virgula) concurenta. Chrome-ul pe 1.75 GB RAM, imi sacasa, Maxthon-ul merge foarte bine. Quote
rdoux Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Google chrome ... se misca foarte repede , eu n-am treaba cu el si sunt chiar multumit.Si mozila ar fi o idee buna ... in cazul in care testezi si niste vulnerabilitati de exemplu.. Quote