hackedss Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Buna sunt IcE (HaCkEdSs) !Va voi prezenta un turorial despre cum sa “FURATI NET” Facut astazi 20/10/2007Voi incepe cu un wallpaper aratandu-va ce viteza am la momentu de fata la net “abonament de 512 kb/s”Dupa cum vedeti viteza este afisata ca 399 Download si Upload 256 … merge mai greu acu … in fine nici nu pre ma astept la fix 512 kb … bun…...Pentru a face aceasta mica infractiune aveti nevoie de un singur lucru: un Scaner de re-tea (netscan de la "Soft Perfect Scaner) e mai bun decat Angry. E intradevar mai lent, daraveti toata incredera ca isi face treaba cum trebuieIl aveti aici http://rapidshare.com/files/64145246/NeTsCaN.rarAsa acum faceti in felu urmator .Primu pas asigurate ce clasa de IP au victimile tale din retea . Exemplu daca IP tau e 192.168.100.5 Tu introduce rangurile IP-urilor asa 192.168.100.0 si 192.168.101.255Ca in wallpaperu de mai jos …Inainde de a da Start Scanning apasati CTRL + O • sa va apara asa Selectati Resolve MAC addresses si dati OK Apoi dati START SCANNINGO sa va apara o feresastra gen asta … In stanga IP sunt deeaia nu am lasat curat Asa Bun acuma Selectam un MAC care doriti voi…dati Click Dreapta pe el Copy-> MAC Adresses Acuma faceti in felu urmator Ii dai paste pe un fisier txt, el trebuie un pic preparat Daca macul arata asa: 00-04-61-52-77-7S voi va trebui sa ii stergeti cratimele "-" si il adu- ceti la forma 00046152777S ii mai dati un copy si va duceti la proprietati pe placa de retea a voastra ca in poza de mai jos1. Dati propietati 2. Dati Configure3. Advencer4. Dati pe Network Adresses si Bifati Value : In spatiu liber scrieti MAC-ul Modificat adica asta 00046152777S apoi dati OK si dati un repair la IP Asta e tot acu uitati dovada ca merge dupa ce am pus alt mac am testat mai multe pana sa gasesc unu bun… uitati Bag Pla ce ghinion ati avut nush ce a avut acu ca nu a prins mai mult de 1 MB dar aseara a ajus in 5 MB si uploadu in 2 si ceva …. E da nu conteaza e bun si asa principalu e ca a mers Uitati Tutorial made by IcE (HaCkEdSs) Bafta oameni buni sper ca v-a placut daca vreti sa nu fiti prinsi BAGATI-VA un FIREWALL BUN recomandabil zone alarm … si o so sa va doara undeva BAFTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ad_Infinitum Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 ceva de genu incercam si eu .. ms .. acum stiu unde greseam :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeOCruX Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 asha faceam eu acu cativa ani ... si am uitat odata macul acolo vre'o sapt...... ..... i'am chemat pa'ia de la net sa vada dc nu;mi mai merge netul ) cand am vazut macul acolo m'am kkt pe mine - norok k erau cam prosi pe vremea aia - Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackedss Posted October 21, 2007 Author Report Share Posted October 21, 2007 np Link to comment Share on other sites More sharing options...
MostWanteD Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 mdea..la mine nu mere Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackedss Posted October 21, 2007 Author Report Share Posted October 21, 2007 Am uitat sa va precizez ceva Metoda pe care am prezintat-o va da roade numai daca sunteti in retea simpla cu admini-strator care atribuie net prin DHCP , adika iti da IP rutabil dupa adresa MAC, fara niciun fel logare cu user si parola sau altceva cum este de ex: la RDS, Matco, etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x0xboy Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 nici pe clicknet nu merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
MostWanteD Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 hackedss, imi reuseste pana in punctu in care... am ip`u celui de la care am macu..si merge netu.. da viteza aceiasi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renegade Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Posibil ca cel de la care ai luat MAC-ul sa aiba aceeasi banda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MostWanteD Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 mda...faza e ca m`am asigurat ca nu are...dar se poate si cum zici tu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackedss Posted October 21, 2007 Author Report Share Posted October 21, 2007 este posibil sa fie acceiasi banda .. am stat ore intregi sa gasesc unu bun pana am dat de unu de 7 MB probabil ala care ai luat u most wanted avea acceiasi banda ca u mi s-a intamplat si mie Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathCom Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Doar o idee (pe care nu am cum sa o pun in practica deoarece nu sunt intr-o retea ):Creati o conectine noua in "Network Connections". Configurati ip/mac dupa care faceti bridge connection .... bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackedss Posted October 21, 2007 Author Report Share Posted October 21, 2007 Uitati de la un abonament de 512 kb/s unde se ajunge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 pana am dat de unu de 7 MB probabil ala care ai luat u most wanted avea acceiasi banda ca u mi s-a intamplat si mie...nush daca ii greseala de scriere sau nu, dar daca nu ii .....nu prea ai cum sa prinzi unul de 7MB... viteza (tehnic vorbind ii defapt volum) se masoara in Mb......lasand mica "greseala" la o parte...treaba cu MAC -ul se complica in momentul in care vrea si individul respectiv sa intre pe net...sau poate tu intri in acelasi moment in care ii si el pe net...teoretic unul dintre voi doi trebuie "expulzat"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackedss Posted October 21, 2007 Author Report Share Posted October 21, 2007 ne ... merge man ... cu 2 mac-uri deodata am probat .. si nush de ce nu iti vine sa crezi cu viteza de 7 MB adik sa intelegi ce am vrut sa zic 7.000 kb/s am prins man era un abonament mare in fine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 ne ... merge man ... cu 2 mac-uri deodata am probat .. si nush de ce nu iti vine sa crezi cu viteza de 7 MB adik sa intelegi ce am vrut sa zic 7.000 kb/s am prins man era un abonament mare in fine ...stai putin ca se pierde esenta...MB NU ii egal cu Mb...la asta ma refeream... ...eu ziceam ca poate ii doar o greseala de "tipar" de la tine...dar tu iar zici ca ai avut 7 MB...iar eu iti spun 100% ca nu ai avut 7MB ci poate 7Mb..corect?... nu ii nimic grav ...cred ca ii doar o neintelegere vizavi de scriere......si DA se poate cu 2 MAC-uri intro "retea"(majora)atata timp cat ele NU se vad...dar teoretic nu poti avea 2 MAC-uri identice intro retea...(adika daca se vad)...si nu sunt despartite de un router...nod..etc......dar daca sunt despartite deja sunt 2 retele...fiecare access point(sau orice altceva) comunicand fiecare cu MAC-urile ei... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackedss Posted October 23, 2007 Author Report Share Posted October 23, 2007 Lolz si pentru Greseala asta faci atata scandal lolz MB Mb in fine mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Lolz si pentru Greseala asta faci atata scandal lolz MB Mb in fine mb ...daca citeai cu atentie primul post la acest topic ...vedeai ca nu ii mare scofala si faceam doar o adaugire despre Mb...si ceva MAC...doar asa ca idee...la tutorialul tau...ptr. ca imi place ca si eu ma ocup de "meseria" asta......de mai bine de un an doi eu "imprumut" incontinuu internet de la toate retelele din jurul meu si cred ca am prins o mica-mare experientza in domeniul asta......sper ca sau lamurit lucrurile...bafta :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MostWanteD Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 nah mi`o iesit si mie... adica am alt mac..si implicit ip, am facut test..si am 1.5 mb download /s si cam 1mb/s upload.. doar ca ..numa in teste am vitezele alea cand iau ceva de pe extern.. nu urca peste 200 kb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackedss Posted October 29, 2007 Author Report Share Posted October 29, 2007 v-am zis ca 100% va merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
phreak Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 in prima imagine cu viteza ta ai 50 KB download Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackedss Posted October 30, 2007 Author Report Share Posted October 30, 2007 esti chior sau mi se pare mie ? uitate mai bine sau pune-ti :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
shogunboy Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 metoda asta merge si daca ai net prin placa de retea? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackedss Posted November 25, 2007 Author Report Share Posted November 25, 2007 da Link to comment Share on other sites More sharing options...
phreak Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 esti chior sau mi se pare mie ? uitate mai bine sau pune-ti :shock:diferenta dintre kb si KB e ca KB (KiloBytes)= 8 kb (Kilobiti)The test has been completed in 2.89 seconds.Your speed is : 3.33 mbps.Test type: Broadband(LAN)Click here to start over.asta inseamna 3330kb /8 = 416 KB... aia-i viteza "reala"... la mine si am impresia ca programul ala calculeaza tot in kilobiti Link to comment Share on other sites More sharing options...