coccolino Posted September 28, 2014 Report Posted September 28, 2014 Nici munca clasica nu este platita, esti iobag oriunde ai merge, pe bani ff putini Quote
Sinkz Posted September 28, 2014 Report Posted September 28, 2014 Un ppd ce accepta adult ? Stie cineva ? Multumesc. Quote
AsalT Posted September 29, 2014 Report Posted September 29, 2014 Un ppd ce accepta adult ? Stie cineva ? Multumesc.Din cate stiu, nu, verifica TOS-ul retelei si vezi. Quote
simbad33 Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 Mai este pe langaCrakrevenue e Adult only.Retele PPD: Fileice/SharecashRetele CPA: Adworkmedia,Adscendmedia,Cpalead,Cpagrip,Peerfly si reteaua PPD restcash.com care are o conversie foarte buna deoarece situl este lansat recentsi eu vad sa converteasca bine recomand Quote
CristianRoflmao Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 Mai este pe langaCrakrevenue e Adult only.Retele PPD: Fileice/SharecashRetele CPA: Adworkmedia,Adscendmedia,Cpalead,Cpagrip,Peerfly si reteaua PPD restcash.com care are o conversie foarte buna deoarece situl este lansat recentsi eu vad sa converteasca bine recomandsi cpalead acepta trafic adult btw : fain primul tau post faci reclama la o retea ppd de care nu o auzit nimeni , esti pizdos. Quote
GMaster0 Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 e cam veche metoda + ca s-a exploatat pana nu au mai avut oameni bani... Quote
simbad33 Posted August 8, 2015 Report Posted August 8, 2015 e cam veche metoda + ca s-a exploatat pana nu au mai avut oameni bani...ai vreo vartianta la ceva metode mai noi si mai bune? daca da da-mi si mie intradevar variantele astea au cam decazut ca sunt putin invechite:( Quote