em Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 Dupa ce am raspuns insultarilor a mai multor useri de pe chat, dintre care si membri ai staff-ului, mi s-a dat ban pe chat. Rog un administrator sa clarifice situatia.S-au luat masurile necesare impotriva factorilor destabilizatori de pe chat. Suspectam implicarea unor agenturi straine. Quote
Scalexandru Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 Dar ce cautati pe aici cu mai multe usere? nu va ajunge unu sau vreti sa aratati cat de hateri sunteti? get a real life and go on Quote
Eddie91 Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 Bine ca a luat ban carnatul asta Scalexandru ca e crescut la judet doar sa injure a invatat. Quote
nytedo Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 Dar ce cautati pe aici cu mai multe usere? nu va ajunge unu sau vreti sa aratati cat de hateri sunteti? get a real life and go onhai ca esti amuzant alexe:)) , dar tu stiai ca uni fac multi-conturi ca sa se distreze? ca si asa este prea trist,melancolic forumul prea mult programming skills strica devii ca un zombie nu mai sti ce este o caterinca Quote
aelius Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 hai ca esti amuzant alexe:)) , dar tu stiai ca uni fac multi-conturi ca sa se distreze? ca si asa este prea trist,melancolic forumul prea mult programming skills strica devii ca un zombie nu mai sti ce este o caterincaEvitati offtopicul aici va rog. Threadul asta are o alta destinatie.Vezi ca tu ai inca 2-3 usere cu ban. Nu stau acum sa ma uit Quote
nytedo Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 ban pe chat nui deloc amuzant elohim scoate banu vad ca esti frustrat Quote
Elohim Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 ban pe chat nui deloc amuzant elohim scoate banu vad ca esti frustratNu ti-am dat eu dumb dumb, dar meritai. Aici nu e spatiu public. Daca nu iti place sa mananci ceapa si slanina cu noi pe ziar, poti sa pleci )) ( @aelius ) Quote
nytedo Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 Nu ti-am dat eu dumb dumb, dar meritai. Aici nu e spatiu public. Daca nu iti place sa mananci ceapa si slanina cu noi pe ziar, poti sa pleci )) ( @aelius )ba copile copac se vede ca ai 16 ani sau mai putin , vreau sati dea cineva demote ca nu esti bun de nimic sti doar sa faci misto chiar daca nu esti amuzant Quote
Elohim Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 ba copile copac se vede ca ai 16 ani sau mai putin , vreau sati dea cineva demote ca nu esti bun de nimic sti doar sa faci misto chiar daca nu esti amuzantGo back inside of your mummy, ia si o carte cu tine, revin-o cand iti da parul pubian. Quote
nytedo Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 Go back inside of your mummy, ia si o carte cu tine, revin-o cand iti da parul pubian.cred ca parinti tai te-au rugat sa fugi de acasa ca ai ramas cu ceva in cap 1 Quote
wtf Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 (edited) @fallen_angel , el instiga la banul tau. Edited September 2, 2014 by wtf Quote
aelius Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 Sa va aleg ma. Nu i-am dat eu ban. Daca-i dadeam, lua ban direct pe forum ) Quote
nytedo Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 acuma el mia dat vorbesc serios Elohim acuma de ce ai mai dat fara motiv? Quote
Elohim Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 (01:26:46) nytedo: baubau stai calm ca si eu am vreo 2 servere carded(01:27:45) nytedo: pai si care e problema?(01:28:01) Elohim: nytedo cum care e problema ? ti se pare normal sa carduiesti servere?(01:28:12) nytedo: daAcum ai ban, porbabil curand si pe forum. Quote
nytedo Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 Acum ai ban, porbabil curand si pe forum.si crezi ca daca nu-ti convine tie ca fac treaba aia trebuie sa am ban? tu mai intrebat sincer mie mila de tine Quote
nytedo Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 (edited) @Elohim ba eu ti-am mai spus ca tu intelegi totu pe dos daia ai 16 ani , eu iau carduri de pe irc,forumuri nu le fur eu dintr-un shop virtual , si daca tu crezi ca in curand o sa am ban pe forum , o sa ma vezi dublu chiar triplu pe aici si dami unban pe chat o simpla stergere a ceam spus nu poti tre neaparat ban pe chat parca cine stie am omorat 50 oameni Killer in serie Edited September 2, 2014 by nytedo Quote
sebywarlord Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 @nytedo Aici,cardingul nu este permis,du-te pe ABH sau pe alte forumuri de cacat si fa acolo ce vrei,dar nu pe RST. Quote
nytedo Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 @nytedo Aici,cardingul nu este permis,du-te pe ABH sau pe alte forumuri de cacat si fa acolo ce vrei,dar nu pe RST.pai daca elohim si tu stie ce inseamna cardingul inseamna ca si voi ati practicat asa ceva hai nu mintitzi Quote
nein Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 @aelius .. etc, din cauza unor prosti Quote
SticKyWoX Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 pai daca elohim si tu stie ce inseamna cardingul inseamna ca si voi ati practicat asa ceva hai nu mintitziDaca tu stii ce-i suptul plii inseamna ca si tu ai practicat asa ceva hai nu mintzi.Minte de copil. Quote
sebywarlord Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 (edited) Normal ca stiu ce inseamna cardingul,doar sunt membru al unui forum de securitate.Asta nu inseamna ca ma ocup"nu minTZi" Acum vad ce fel de om esti,dupa limbaju tau de mess."pai daca elohim si tu stie" ))))) Edited September 2, 2014 by sebywarlord Quote
nytedo Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 pe rst si cand pronunti cuvantu carded iei ban da pai ca te ocupi cu asa ceva @aelius .. etc, din cauza unor prostiasta era toata problema am inteles dar nu o sa fie inchis pentru ca NU e nimeni vinovat EU SUNT poate sami si dea ipul la politie ca sa ma prinda dar nu cred ca poate. Quote
nytedo Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 Si voi ce faceti pe un forum controlat de politie ? ba nytro iti spun ceva ca un sfat lasate de forumuri si lasa pe alti anonimi sa faca rstul Quote
SticKyWoX Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 (edited) Si voi ce faceti pe un forum controlat de politie ? ba nytro iti spun ceva ca un sfat lasate de forumuri si lasa pe alti anonimi sa faca rstulNu toti de aici fac activitati ilegale. Majoritatea isi vad de treaba lor.(prevad un warn pentru ca tinem discutii atat de stupide aici)LE: pai daca nu intelegi daia tinem atata.... eu am zis sa faca t3es sau cineva care locuieste in palestinia ,indonesia sa faca forumul si offshore , ca sa nu ne mai cacam pe noi atata cu polizia puli ,politicieni puliTu mai bine vezi-ti de gramatica, lasa forumul in seama altora mai competenti. Nu se fac activitati ilegale pe forum, in consecinta nu e nevoie de hosting in Zimbabwe. Edited September 3, 2014 by SticKyWoX Quote
nytedo Posted September 3, 2014 Report Posted September 3, 2014 Nu toti de aici fac activitati ilegale. Majoritatea isi vad de treaba lor.(prevad un warn pentru ca tinem discutii atat de stupide aici)pai daca nu intelegi daia tinem atata.... eu am zis sa faca t3es sau cineva care locuieste in palestinia ,indonesia sa faca forumul si offshore , ca sa nu ne mai cacam pe noi atata cu polizia puli ,politicieni puli Quote