sudo Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Noroc,Nu sunt foarte activ pe aici, dar mi se pare o informatie de impartasit cu lumea mai buna. Stau in zona rurala si agentii de politie de aici au inceput sa intrebe in stanga si in dreapta de starea rezervistilor. 20-40 ani, au intrebat in general despre cei plecati in afara. Nu ma luati in seama daca vi se pare inutil, daaar(si aici e un dar destul de mare) eu cred ca nu ar renta costul unei mobilizari asa, din partea tuturor, doar ca sa arate fiecare ce puternic e. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members SynTAX Posted May 6, 2014 Active Members Report Share Posted May 6, 2014 Mie mi se pare ca deja se trece de la asa zisa siguran?? la îndobitocirea popula?iei mai ales ca este campanie electorala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanu Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Da-le arme-n mana la prosti si ne vom lupta noi intre noi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4rkm4nx Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Daca ma recruteaza ma axez doar pe cioroi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Sa ma caute la coada la carne. Daca nu ma gasesc, sa ma caute la oua. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4rkm4nx Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Si-a retras Putin trupele pentru ca incep alegerile in Ucraina asa ca razboiul se amana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carder Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 e timpul sa luati carti despre boli psihice de la biblioteca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smbgpla Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Tot ce e posibil... Un eventual conflict armat la vreo banca sau casa de amanet. In ceea ce priveste razboiul cu rusii, pot sa ma astepte ei pana le vine ciclu' ! Poate inspre Nord as face o plimbare cu arma in spinare, dinspre Tg Mures la Oradea, dar si asta in ultima instanta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selebii Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Am citit recent un articol in presa rusa, care ar spune cam asa : "Daca Romania, membra N.A.T.O, ar intra in razboi direct cu Federatia Rusa, ar rezista nu mai putin de 30 minute! ". Am facut eu asa , o mica analogie, si spun ca 30 de minute i-ar lua unei bombe nucleare sa ajunga din Siberia, pana la noi , in Cernavoda ( reactor nuclear, pentru cei care nu stiu ) . Dragut, nu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyois Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Am facut eu asa , o mica analogie, si spun ca 30 de minute i-ar lua unei bombe nucleare sa ajunga din Siberia, pana la noi , in Cernavoda ( reactor nuclear, pentru cei care nu stiu ) . Dragut, nu ? Prea multe filme americane cu masini in flacari!Auzi! sa lanseze o bomba nucleara peste un reactor nuclear Suntem in desene animate?PS: Bombele nucleare se lanseaza peste orase, sau peste baze militare, si contrar credintelor tale. Bombele nucleare emana putina radiate. mult mai putina decat cernobalDe scut nuclear ai auzit? Daca rusia ar lansa o amarata de bomba de 100 kt(kilotone) in 10s ar aparea pe toate radarele si ar fi doborata de unul din cele 3-5 scuturi construite in razboiul rece. + ca rusia ar fi invadata de sute de mii de trupe nato, cu tot arsenalul.Rusia NU va ataca spatiul nato. (ca si-o ia rau de tot) In schimb va juca barbut la granita, "cucerind pasnic" ucraina, rep moldova, etc. (si va reface spatiul URSS partial).Recrutarea tinerilor in caz de razboi e normala(acum e si lege). Probabil NATO pune ceva presiune pe noi sa ne organizam putin armata. Interesant e ca nu va veni niciun razboi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members MrGrj Posted May 7, 2014 Active Members Report Share Posted May 7, 2014 Nu va fi nici un razboi. Insa chiar crezi ca daca Rusia va face asta nu va fi ajuta de Coreea de Nord si alte tari comuniste ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selebii Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 yoyoisQuote Originally Posted by Selebii View PostAm facut eu asa , o mica analogie, si spun ca 30 de minute i-ar lua unei bombe nucleare sa ajunga din Siberia, pana la noi , in Cernavoda ( reactor nuclear, pentru cei care nu stiu ) . Dragut, nu ? Prea multe filme americane cu masini in flacari!Auzi! sa lanseze o bomba nucleara peste un reactor nuclear Suntem in desene animate?PS: Bombele nucleare se lanseaza peste orase, sau peste baze militare, si contrar credintelor tale. Bombele nucleare emana putina radiate. mult mai putina decat cernobalBai prietene , de sarcasm ai auzit? Si nu sunt pro filme . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...