robertutzu Posted May 13, 2014 Report Posted May 13, 2014 cred ca o asemenea categorie ar fi utila pentru multi dintre noi Quote
Nytro Posted May 13, 2014 Report Posted May 13, 2014 Ce ar putea sa se posteze in acea categorie? E prea "mic" domeniul in legatura cu securitatea IT. Quote
seboo00111 Posted May 13, 2014 Report Posted May 13, 2014 Nu e neaparat mic domeniul, dar nu cred ca ar posta mai mult de 10 persoane ... Quote
robertutzu Posted May 13, 2014 Author Report Posted May 13, 2014 eu de exemplu am consola cu RGH/Jtag si sincer mi se pare ca sunt foarte multe de discutat mai ales ca toate au conectivitate la net acum, server de ftp, samba si asa mai departe... numai zic de eventualele "hakinguri" si ce dashboarduri folosim pe console Quote
kreven Posted May 13, 2014 Report Posted May 13, 2014 al meu de ex: RGH - CORONA, freestyle dashboard 3, rev 775 cu link pt multiplayer Quote
robertutzu Posted May 13, 2014 Author Report Posted May 13, 2014 (edited) @kreven the same si eu, folosesti FS3 sau xexmenu?, ai gasit de unde sa faci update la jocuri adica cand stergi jocuri de pe hdd sa le sterga si titleurile?iar ca idee pentru cine vrea pt RGH am facut iso cu NFS Rivals + HD content XBLA sa mearga direct fara sa mai dea eroarea cu HD content Edited May 13, 2014 by robertutzu Quote
kreven Posted May 13, 2014 Report Posted May 13, 2014 @kreven the same si eu, folosesti FS3 sau xexmenu?, ai gasit de unde sa faci update la jocuri adica cand stergi jocuri de pe hdd sa le sterga si titleurileiar ca idee pentru cine vrea pt RGH am facut iso cu NFS Rivals + HD content XBLA sa mearga direct fara sa mai eda eroarea cu HD contentFolosesc FS3 Quote
.Breacker Posted May 13, 2014 Report Posted May 13, 2014 Eu zic c? ar fi folositoare . Eu de ex. ajut pe cineva cu configurarea lor,poate exist? probleme sau ceva de genul.Am votat "DA" Quote
robertutzu Posted May 14, 2014 Author Report Posted May 14, 2014 @.Breacker la fel si eu, multi nu stiu sa configureze ok FSD sau altele Quote
Eric Posted May 14, 2014 Report Posted May 14, 2014 am votat da, in speranta ca chiar o sa puneti lucruri interesante in sectiunea respectiva, cu toate ca nu am vazut persoane care sa intrebe prea multe lucruri despre chestiile astea pe aici. Quote
robertutzu Posted May 14, 2014 Author Report Posted May 14, 2014 @Eric chestii interesante vor fi, eu unul chiar as pune, de la modari prorprii pana la tooluri proprii pentru diferite necesitati, nu am discutat de asa ceva pentru ca nu are sens daca nu se face categoria, probabil o vom face ca si un simplu post pe care il vom updata Quote
M2G Posted May 14, 2014 Report Posted May 14, 2014 E foarte simplu. Cine are de pus chestii despre asta sa le puna la discutii despre OS si hardware sau offtopic daca nu considerati ca e sectiunea buna aceea.Daca se aduna suficiente threaduri, facem si categorie. Nu are rost sa facem categorie cu 10 threaduri. Nimeni nu va opreste sa discutati despre ce va taie capu din domeniul IT ca pentru asta avem sectiune offtopic.O sectiune separata vine intotdeauna ca un rezultat al activitatii pe un anumit domeniu si in momentul de fata nu exista activitate in domeniul specificat de tine.// LE@.Breacker la fel si eu, multi nu stiu sa configureze ok FSD sau alteleFa un tutorial despre cum sa configurezi ok un FSD. Quote
Cryo Posted May 14, 2014 Report Posted May 14, 2014 E o platforma closed source ... nu poti sa faci mai nimic productiv si nu prea e legata de securitate (desi ar fi interesante niste exploituri PSN/XBOX-Live ... nu cred ca ar aparea asa ceva), costa bani SDK-ul, licentele si aprobarea pentru un joc, sa nu mentionam de renumele necesar pentru a putea cumpara ceva ... un calculator de rand este mai performant si mai flexibil. Quote
Aerosol Posted May 14, 2014 Report Posted May 14, 2014 NU , eu sunt de parere ca nu isi are locul aici o astfel de categorie , care este legatura ei cu securitatea IT ?! Quote
.Breacker Posted May 19, 2014 Report Posted May 19, 2014 P?i de exemplu ni?te tutoriale de modat xBox-ul . Quote