Jump to content
dirtycash

[TUT] Domenii gratis .com , .net etc. [NOU]

Recommended Posts

Posted (edited)

Greu rau cu germana, m-am inregistrat si eu sa vad in cat timp primesc domeniul si daca il primesc, oricum multumim pentru tutorial.

Edit:Am si chrome in pc dar folosesc mai mult mozilla.

O zi buna si tie.

Edited by valcea55
Posted
Greu rau cu germana, m-am inregistrat si eu sa vad in cat timp primesc domeniul si daca il primesc, oricum multumim pentru tutorial.

Tocmai de aceea î?i recomand Google Chrome , pentru traducerea automat?. Sper s? prime?ti domeniul la fel ca mine! O zi bun?!

Posted

Cand inregistrez domenii, primul an le inregistrez la 1and1.com, iar cand trebuie sa le reinnoiesc le transfer de la ei.

Ultima oara am inregistrat un domeniu .net la $0.99, dupa ce am lansat comanda mi-au cerut sa le dau acces la sectiunea My preapproved payments din Paypal, ca sa le platesti dupa ce-ti inregistreaza domeniul (iti ia banii din cont automat dupa cam 1 sapt. de la inregistrare), imediat dupa inregistrare domeniului am setat inactive la My preapproved payments, si nu le-am mai platit nimic si cam de o luna am domeniu si nu m-au anuntat inca... ca sa le dau banii

scuzati greselile gramatica.. daca exista

QVX9jX3.png

Posted

@Raoul , Dup? cum bine vezi în metoda mea nu am specificat c? trebuie s? dai date de la Paypal sau alte date bancare adev?rate , ci doar false. Dup? cum spuneam , nu r?spund pentru domenii blocate etc.

Posted (edited)

De ce doreste domeniu?: Lucrez de ceva timp la phpBB3 si vreau sa me extind

NS (Nameserver): ns1.hostinger.ro 31.170.163.241

ns2.hostinger.ro 31.220.23.1

ns3.hostinger.ro 173.192.183.247

ns4.hostinger.ro 31.170.164.249

Nume domeniu: ClickDown.com:

Edited by iLuminat
Posted

De ce doreste domeniu?: Pentru un site de multi tools .

NS (Nameserver): ns1.hostinger.ro

ns2.hostinger.ro

ns3.hostinger.ro

ns4.hostinger.ro

Nume domeniu: cia-tools.com sau .eu

Posted

De ce doreste domeniu?: Pentru un site de divertisment / stiri locale / tutoriale ( voi baga subdomenii si se va ocupa mai multa lume )

NS (Nameserver): ns1.hostinger.ro

ns2.hostinger.ro

ns3.hostinger.ro

ns4.hostinger.ro

Nume domeniu: extra-romania.com