alexandruth Posted May 23, 2014 Report Posted May 23, 2014 (edited) 1.Te înregistrezi la GoDaddy ?i apoi î?i creezi un domeniu tot acolo (domeniul cost? 10 lei în primul an).2.Î?i faci cont pe uCoz sau la orice firm? de hosting gratuit? (am ales uCoz pentru c? e ad free ?i uptime-ul e crescut).3.Î?i creezi un subdomeniu.4.Î?i transferi domeniul aici (recomand s? îl la?i pe GoDaddy ?i s? îl hostezi doar pe uCoz) ?i în 15 minute e up.În vreo 20 de minute ai un site func?ional.(Exemplu de site, al meu, deschis acum dou? zile: //L-am ?ters) Edited May 23, 2014 by alexandruth Quote
.Breacker Posted May 23, 2014 Report Posted May 23, 2014 Mai mult ?i-ai f?cut reclam?. ?i de ce nu a? da bani pe un domeniu timp de 2 ani 20€ ?Cineva s? mute topicul la gunoi. Quote
alexandruth Posted May 23, 2014 Author Report Posted May 23, 2014 Mai mult ?i-ai f?cut reclam?. ?i de ce nu a? da bani pe un domeniu timp de 2 ani 20€ ?Cineva s? mute topicul la gunoi.Poate cineva vrea s? î?i deschid? temporar un site cu domeniu ieftin, s? vad? mai întâi dac? merge treaba cu el, apoi s? se duc? pe ceva mai serios, s? nu dea bani aiurea. Numa' zic. Quote
D3mEnT Posted May 24, 2014 Report Posted May 24, 2014 De ce sa stai pe ucoz cand sunt atatea hosturi ieftine la preturi de 1-2 euro/luna? Sa nu mai zic de hosturi moca... Quote
dirtycash Posted May 24, 2014 Report Posted May 24, 2014 Nu miroase a tutorial. Eu zic ca uCoz e un host destul de rau , mai bine folosesc Hostinger. Sau alte host-uri nelimitate gratis ,spre exemplu gegahost etc. Cand vine vorba de domeniu,felicitari ca l-ai cumparat. Quote