saitekxcz Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Vand paysafecarduri de 100 lei la 10 euro paypal , 300 lei 30 euro paypal. uKash 100 lei 10 euro, 300 lei 25 euro. 2 paysafe 300 lei 55 eur. Daca doreste cineva PM. *ps; daca stie cineva un site de exchange psc -paypal .... i-as multumii.
fed Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 ai incercat [.moneystream] Ukash Sell Buy Change to Perfect Money. Skype with Perfect Money and Webmoney. Visa prepaid gift cards. ? e de incredere pe google si de multi ani in domeniu se pare.pentru psc (tot neincercat) cumperi linden$ de pe virvox si apoi exchange in paypal si chiar bitcoin,dar dureaza cica mai mult
fed Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 poti verifica,daca nu merge iti va spune ca sunt invalide presupun
bubbles Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 A cumparat cineva de la el ?Pe messenger imi spune ca @hate.me au cumparat de la el
aelius Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Nu am facut si nu fac exchange-uri pe forum. Defapt nu fac niciun fel de exchange undeva. @bubbles un print screen ceva cand ti-a zis ?Merci
bubbles Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Sigur @aeliusAr trebui banat acest user, pentru ca este tepar.I-am trimis niste bani in paypal si aia a fost, insa m-am ofticat putin si am aflat cateva date despre el si m-am gandit sa ii fac cateva surprize la scoala unde invata.Daca a mai luat cineva teapa de la el il cheama Edi si poarta sutien https://www.facebook.com/eddy.teddy.37 1
malsploit Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Eu nu am cumparat nimic de la el. Am mirosit ca e tepar si am inchis thread-ul. Spunea ca are codurile de la donatii pentru un server de samp. Nu am avut timp zilele astea sa ma interesez putin de el, i-am inchis thread-ul si i-am zis ca-i cumpar luni tot ce are, ca sa nu mai faca alte "victime".
Rikudo Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Eu nu am cumparat nimic de la el. Am mirosit ca e tepar si am inchis thread-ul. Spunea ca are codurile de la donatii pentru un server de samp. Nu am avut timp zilele astea sa ma interesez putin de el, i-am inchis thread-ul si i-am zis ca-i cumpar luni tot ce are, ca sa nu mai faca alte "victime".Nu cred ca merita sa faci asa ceva, daca nu ai observat, baiatul avea doar 5 posturi. Nu prezenta incredere.
bubbles Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 @Rikud? - ba da, merita, trebuie sa se invete minte ca nu e frumos ce face.
Mariuk3 Posted August 20, 2014 Report Posted August 20, 2014 Daca ceva e prea frumos sa fie real , atunci nu e , sau ceva de genu era citatul.