Stfean_Iordache Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 (edited) Cumpar lista de mailuri de spam . Sa nu fie tari proaste si nu cumpar de la dubiosi de pe forum . Nu fac cc/phish si alte prostii EDIT : Nisa = likeuri fb si tara tier 1/2 sau daca sunt nisate accept si tier 3 (india pakistan etc) dar doar daca sunt nisate mailurile Edited May 26, 2014 by Stfean_Iordache Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubbles Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 @Stfean_Iordache - observ ca nu te lasi pana nu-ti faci ceva trafic care sa te ajute la vanzarea like-urilor. Iti dau un pont, fa o postare interesanta pe pagina de facebook si da-i un boost(targetat cum vrei tu) de 100 RON pe 3 zile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stfean_Iordache Posted May 26, 2014 Author Report Share Posted May 26, 2014 @Stfean_Iordache - observ ca nu te lasi pana nu-ti faci ceva trafic care sa te ajute la vanzarea like-urilor. Iti dau un pont, fa o postare interesanta pe pagina de facebook si da-i un boost(targetat cum vrei tu) de 100 RON pe 3 zile.Nu vad care ar fii problema ca vreau traffic ? E o afacere vreau sa o promovez sa scot bani , e ceva rau in asta ? Legat da promovarea pe facebook nu e o idee prea buna . Eu vand likeuri ceea ce clar nu se incadreaza in TOS fb , deci daca as promova post ca vand likeuri pe facebook mi-as lua ban instant si probabil nici nu mi-as primi banii inapoi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubbles Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 (edited) Nu m-ai în?eles deloc ! ?i probabil nici eu nu am dedus exact ceea ce vrei s? faci ! Hai s? î?i spun cum am f?cut eu. Mi-am f?cut 10 pagini de facebook cu like-uri targetate (una doar femei, una doar b?rba?i, una cu p?rin?i, etc) Am încercat cu 50 usd s? v?d câte like-uri poate aduce unei pagini ?i am primit 300, ceea ce este foarte pu?in. A?a c? m-am gândit s? dau boost targetat unui post (Close fancybox=>like page) ?i ghici ce ? Am primit 10000 like-uri targetate. Î?i sugeram s? faci la fel, bag? ceva bani în boosturi targetate ?i dup? aia f? reclam? pe paginile respective cu ceea ce vinzi. Conteaz? foarte mult cum î?i prezin?i produsul, dar te v?d b?iat descurc?re? a?a c? vei g?si tu o solu?ie prin care s? renun?i la titlul de "VÂND LIKE-uri". De vreo 4 luni tot studiez ?i eu treaba asta cu like-urile ?i o spun c? s? ?tie toat? lumea, kktiva pe ele like-uri la gr?mad? c? nu ve?i face nimic cu ele, eventual doar trafic pe site. Edited May 26, 2014 by bubbles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stfean_Iordache Posted May 26, 2014 Author Report Share Posted May 26, 2014 Nu m-ai în?eles deloc ! ?i probabil nici eu nu am dedus exact ceea ce vrei s? faci ! Hai s? î?i spun cum am f?cut eu. Mi-am f?cut 10 pagini de facebook cu like-uri targetate (una doar femei, una doar b?rba?i, una cu p?rin?i, etc) Am încercat cu 50 usd s? v?d câte like-uri poate aduce unei pagini ?i am primit 300, ceea ce este foarte pu?in. A?a c? m-am gândit s? dau boost targetat unui post (Close fancybox=>like page) ?i ghici ce ? Am primit 10000 like-uri targetate. Î?i sugeram s? faci la fel, bag? ceva bani în boosturi targetate ?i dup? aia f? reclam? pe paginile respective cu ceea ce vinzi. Conteaz? foarte mult cum î?i prezin?i produsul, dar te v?d b?iat descurc?re? a?a c? vei g?si tu o solu?ie prin care s? renun?i la titlul de "VÂND LIKE-uri". De vreo 4 luni tot studiez ?i eu treaba asta cu like-urile ?i o spun c? s? ?tie toat? lumea, kktiva pe ele like-uri la gr?mad? c? nu ve?i face nimic cu ele, eventual doar trafic pe site.Asta e de la o vreme , inainte cu likeurile faceai foarte multe , dar a scazut facebook reachul paginilor pentru a incuraja lumea sa dea boost la post . Acum sunt bune pentru numar . Exact ce vand eu , de numar sa fie mai prezentabila pagina si vand reale deoarece cele false pot face rau paginii (sa fie stearsa ) . Nimeni nu se asteapta ca la 5$/k sa ia likeuri cu 90% utilizatori activi pe domeniu si 80% sa intre pe linkuri . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisterJoeDark Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Asta e de la o vreme , inainte cu likeurile faceai foarte multe , dar a scazut facebook reachul paginilor pentru a incuraja lumea sa dea boost la post . Acum sunt bune pentru numar . Exact ce vand eu , de numar sa fie mai prezentabila pagina si vand reale deoarece cele false pot face rau paginii (sa fie stearsa ) . Nimeni nu se asteapta ca la 5$/k sa ia likeuri cu 90% utilizatori activi pe domeniu si 80% sa intre pe linkuri .De asta eu vand 20'000 de like-uri la 35$ Stiu ii mult dar is 95% reali tier 1[uSA] si partea 5% is chinezi/tailandesi/asiatici in general... cred tier 3.. DAR lume 100% reala activa[No Bot No script]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members MrGrj Posted May 26, 2014 Active Members Report Share Posted May 26, 2014 Am multe de US ramase. Da-mi un PM cu cate vrei si cat poti sa oferi. (YAHOO/AOL/GMAIL/HOTMAIL) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babyface Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 (edited) cumpar emailuri italia Edited May 26, 2014 by babyface Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AK988 Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 da-mi PM daca mai vrei la fel si toti care vor, am romanesti cam 100k fresh le-am scos pentru mine nu am dat nici un email pe ele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 Am eu ~250 k mailuri romanesti + nr_tel + varsta + nume, toate apartenente unei nise, oarecum generice, proaspete (de ~10 zile) si lista creste. Oferteaza-ma . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...