Jump to content
cristian.pana

Tastez.Ro

Recommended Posts

Posted

nu sunt vreun magician sau altceva dar presimt ca tu vei lua ban curand cu mizeria asta.

Posted

Daca avea versiune web si va bombarda ecranul cu reclame tampite, sunt sigur ca ar fi fost cool :) Dar, asa este romanul..invidios si nerecunoscator :) Eu va multumesc pt pareri, indiferent ca sunt bune sau rele..

• Moderators
Posted
Daca avea versiune web si va bombarda ecranul cu reclame tampite, sunt sigur ca ar fi fost cool :) Dar, asa este romanul..invidios si nerecunoscator :) Eu va multumesc pt pareri, indiferent ca sunt bune sau rele..

Nu e vorba deloc de invidie. Acum vreo cinci ani de zile am facut acelasi lucru pe care l-ai facut si tu, doar ca era sub forma de robot de messenger utilizand imified. Uite aici un tutorial pe care l-am scris atunci

http://www.mnx.ro/forum/topic/58284-cum-sa-faci-robot-de-messenger-mini-tutorial-de-synthesis/

Ideea site-ului nu este rea, doar ca nu este de actualitate. De aceea te-au luat oamenii la misto (aici pe RST se intampla des, nu trebuie sa te superi).

O sa-mi zici ca oferi multe informatii utile. Da, oferi, alaturi de alte zeci de site-uri romanesti care fac acelasi lucru. De asemenea, incerci sa acoperi o groaza de subiecte pe site si e un pic greu sa tii pasul cu toate.

Posted

Ti-ai ales foarte prost forumul unde sa prezinti un site de genul.

Aici se digera doar lucruri ceva mai avansate.

Te-am mai vazut acum mai mult timp, tot cu un site de genul daca imi amintesc, incearca sa treci la site-uri mai avansate, "treci la urmatorul nivel".

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...