cristian.pana Posted May 27, 2014 Report Posted May 27, 2014 Tu tastezi, noi iti oferim informatia - Tastez.Ro - Ai cu tine distractia si informatiile de care ai nevoie chiar si atunci cand esti in miscare, asa ca bucura-te de site-ul tau favorit oricand si oriunde te-ai afla, la orice ora din zi si noapte
Guest Posted May 27, 2014 Report Posted May 27, 2014 nu sunt vreun magician sau altceva dar presimt ca tu vei lua ban curand cu mizeria asta.
wirtz Posted May 27, 2014 Report Posted May 27, 2014 ce om (ma abtin sa injur!!!!!) morrr... nu`i bagati ban. e comic. transferati la cele mai penale.
Ciresel21 Posted May 27, 2014 Report Posted May 27, 2014 Imi place designul , complex Este portal pentru mobil, zeule!
Moderators Dragos Posted May 27, 2014 Moderators Report Posted May 27, 2014 Site-urile astea erau misto acum 10 ani.
Guest PoorStudentPleaseDonate Posted May 27, 2014 Report Posted May 27, 2014 https://m.facebook.com ...
cristian.pana Posted May 27, 2014 Author Report Posted May 27, 2014 Daca avea versiune web si va bombarda ecranul cu reclame tampite, sunt sigur ca ar fi fost cool Dar, asa este romanul..invidios si nerecunoscator Eu va multumesc pt pareri, indiferent ca sunt bune sau rele..
Moderators Dragos Posted May 27, 2014 Moderators Report Posted May 27, 2014 Daca avea versiune web si va bombarda ecranul cu reclame tampite, sunt sigur ca ar fi fost cool Dar, asa este romanul..invidios si nerecunoscator Eu va multumesc pt pareri, indiferent ca sunt bune sau rele..Nu e vorba deloc de invidie. Acum vreo cinci ani de zile am facut acelasi lucru pe care l-ai facut si tu, doar ca era sub forma de robot de messenger utilizand imified. Uite aici un tutorial pe care l-am scris atuncihttp://www.mnx.ro/forum/topic/58284-cum-sa-faci-robot-de-messenger-mini-tutorial-de-synthesis/Ideea site-ului nu este rea, doar ca nu este de actualitate. De aceea te-au luat oamenii la misto (aici pe RST se intampla des, nu trebuie sa te superi).O sa-mi zici ca oferi multe informatii utile. Da, oferi, alaturi de alte zeci de site-uri romanesti care fac acelasi lucru. De asemenea, incerci sa acoperi o groaza de subiecte pe site si e un pic greu sa tii pasul cu toate.
eusimplu Posted May 27, 2014 Report Posted May 27, 2014 Ti-ai ales foarte prost forumul unde sa prezinti un site de genul.Aici se digera doar lucruri ceva mai avansate.Te-am mai vazut acum mai mult timp, tot cu un site de genul daca imi amintesc, incearca sa treci la site-uri mai avansate, "treci la urmatorul nivel".