Jump to content
Ghenosu

MiniJob de 0,20$ in PP ! Dureaza 10 minute !

Recommended Posts

Posted

Pentru cei ce vor 0.20 $ in PP , vreau sa va inscrieti aici Like-Ex.com - Like Exchange - Free Facebook Likes, Like 4 Like Exchange, Free Likes , si sa faceti 200 actiuni ( like-uri , follow , views YT ) , acesta este un site de like exchange , punctele acumulate le puteti folosi pentru paginile voastre sau sa le transformati in $ reali ! Dupa ce faceti 200 actiuni lasati aici numele de utilizator si adresa Paypal ! Multumesc

Posted (edited)
Pentru cei ce vor 0.20 $ in PP , vreau sa va inscrieti aici Like-Ex.com - Like Exchange - Free Facebook Likes, Like 4 Like Exchange, Free Likes , si sa faceti 200 actiuni ( like-uri , follow , views YT ) , acesta este un site de like exchange , punctele acumulate le puteti folosi pentru paginile voastre sau sa le transformati in $ reali ! Dupa ce faceti 200 actiuni lasati aici numele de utilizator si adresa Paypal ! Multumesc

Salut . Astfel de joburi NU sunt permise si iti vor duce contul la a fii banat (pe like-ex) . Acest tip de ref se incadreaza in ref FAKE si este interzis prin regulamentul promotiei . Daca vedem pe contul tau 20 de refi activi si toti cu FIX 200 clickuri instant vei fii banat , sau daca vedem refi cu acelasi ip ca al tau , de asemenea BAN .

PS : Nu ne deranjeaza cu nimic sa platesti utilizatorii sa intre pe site , dar ne deranjeaza daca dupa fix 200 clickuri toti vor renunta , iar tu iti vei fii luat aia 0.50$ iar userii nu vor mai intra niciodata pe like-ex.

Edited by Stfean_Iordache
Posted (edited)
Imi i-a cel putin 2 zile sa fac 200 de tranzactii , mai bine caut bani pe jos ..

off> Stefan e site-ul tau , like-ex ?

Salut . Da , e site-ul meu .

in maxim 15 minute faci 200 actiuni !

Salut . E treaba ta ce faci , dar daca vad ca ai 20 refs si toti cu fix 200 actiuni ai ban .

Plm . Am primit un rep negativ la post pentru ca cineva a crezut ca eu sunt asta de a postat . Rog un mod sa verifice ip-urile sa vada ca nu am nici o treaba cu el . De asemenea priviti aici userul lui : //deleted by me// eu nu am nici o legatura cu el !

Edited by Stfean_Iordache
  • Downvote 1
Posted
Salut . Da , e site-ul meu .

Salut . E treaba ta ce faci , dar daca vad ca ai 20 refs si toti cu fix 200 actiuni ai ban .

Plm . Am primit un rep negativ la post pentru ca cineva a crezut ca eu sunt asta de a postat . Rog un mod sa verifice ip-urile sa vada ca nu am nici o treaba cu el . De asemenea priviti aici userul lui : https://www.dropbox.com/s/1sd7vox9i00xd8b/Untitled.png eu nu am nici o legatura cu el !

nu vad sa fie banat insa in mod sigur cand va cere plata ii scoate-ti ochii ca are 3 conturi/ip, bravo ma !