Jump to content
zachary1337

Ask.fm Spammer Bot by HuaN

Recommended Posts

Posted (edited)
SHARK HIX ZUNE -- Astea sunt hashuri geniule. Nu pot fi decriptate.

Dupa ce ca sunt 95% sigur ca a uploadat scriptul lui zatarra pe un host si a schimbat cate ceva pe acolo ca sa ia numele si mesajul prin get si a facut doar o interfata cu o thema, punand un copyright si gata, mai si crypteaza parolele in metode care nu pot fi decryptate decat prin bruteforce. Seems legit.

Edited by askwrite
Posted
Dupa ce ca sunt 95% sigur ca a uploadat scriptul lui zatarra pe un host si a schimbat cate ceva pe acolo ca sa ia numele si mesajul prin get si a facut doar o interfata cu o thema, punand un copyright si gata, mai si crypteaza parolele in metode care nu pot fi decryptate decat prin bruteforce. Seems legit.

Stai jos ai 2 , nici nu stiu despre ce vorbesti , auzi script'u lu zatara parca iti cunosc io tie tot neamu =)) parola o aflati intr-un minut daca va duce capu

Posted (edited)
Da, e facut de tine, si nici nu ai auzit de zatarra cum nici aici nu ai copiat.

https://rstforums.com/forum/85647-script-imacros-addmefast-2014-a.rst#post550509

Iti gasesc sursa la tot ce ai facut tu, nu mai comenta si nu mai plagia.

ai gasit si tu un script imacros si esti mare explorator acum ? :)) usor cu aerele astea ca nu esti tu mai superior ca mine sau ca oricare altu de aici , la judecat toti sunteti buni , ai stat tu in pc-ul meu cat timp l-am facut de comenetezi? eu n-am venit aici sa ma cert , daca gasesti ceva gresit in botu meu esti bun pana atunci vezi-ti de treburile tale , daca ar fii fost asa usor l-ai fii facut tu pana acum mai h4x0r mic , atata am vrut sa iti mai zic nu mai am de gand sa iti raspund de acum.

Edited by zachary1337
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...