cots Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Cum spune si titlul caut referali pentru PPI Metodele de promovare : Bundle : Unde bagati numele softului dumneavoastra , versiunea si link-ul de descarcare.2 landing page-uri + link direct de download.Content locker VIDN PLAYER softul site-ului (doar acesta momentan) , se poate promova prin : Auto Download, Direct Download si TopBar WidgetPlataPlatile se fac in Paypal , Payonner , Wire pe data de 07 a fiecarei luni.Paypal - minim 10$Payoneer - minim 20$Wire - minim 100$Pentru userii interesati ofer suport + metode de promovare , daca sunteti cat de cat familiarizati cu site-urile de genul PPD sau CPA atunci va fi foarte usor. Caut oameni seriosi care sa se tina de treaba nu doar sa fure metodele de promovare. Cei care vor sa stea degeaba si sa faca bani nu au nici o sansa. Daca va surade ideea inregistrati-va aici : Installaxy si dati un PM cu numele inregistrat + un YM sau Skype ca sa va pot ajuta. Pentru alte intrebari puteti posta aici sau prin PM. Quote
leandrud Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Nu cred ca acele softuri se pot instala pe calculatorul meu. Am Linux si banuiesc ca, majoritatea acelor softuri sunt pentru windows. Quote
D3mEnT Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 @cotsDa-mi pe privat o nisa si metoda de promovare, si ma bag ca refferal. Quote
N43 Posted June 23, 2014 Report Posted June 23, 2014 M-ar interesa cu cat se plateste un download si daca politica lor accepta descarcarea alaturi de alt script.Daca da , as putea aduce cel putin 1000 de down lunar. Quote
dany_s_v Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 Nu cred ca acele softuri se pot instala pe calculatorul meu. Am Linux si banuiesc ca, majoritatea acelor softuri sunt pentru windows.Este metoda cu care se pot instala si intradevar se fac bani cu installaxy,eu am inceput de 2 zile merg pe o metoda cumparata dar isi merita banii,bafta ! Quote
CristianRoflmao Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 Este metoda cu care se pot instala si intradevar se fac bani cu installaxy,eu am inceput de 2 zile merg pe o metoda cumparata dar isi merita banii,bafta !care tie conversia la instalari? ca mie imi e de tot rahatul pe ppi-ul ala Quote
dany_s_v Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 Oscileaza in jur de 1:9 dar daca ai multe downuri e ok. Quote
cots Posted June 26, 2014 Author Report Posted June 26, 2014 M-ar interesa cu cat se plateste un download si daca politica lor accepta descarcarea alaturi de alt script.Daca da , as putea aduce cel putin 1000 de down lunar.Da-mi PM cu adresa de Skype si o sa vb mai multe acolo Quote