Jump to content
queenbee

tamper data

Recommended Posts

vreau sa cumpar un anumite produs.

produsul costa 100 euro, dar mai are si de 5 euro

as dori ca sa ii modific valoarea de 100 euro la cea de 5 sau chiar si mai putin 0.01 cum zicea cineva pe aici sa pacaleasca sistemu de la antena play cu ajutorul tamper data .

am incercat da nu am gasit de loc valoarea 100 euro, cum o gasesc si o modific?

multumesc.

Link to comment
Share on other sites

renunta..ieri au primit 10 ani de inchisoare 5 baieti pentru astea :(

orienteaza-te spre un liceu bun!

si cine o sa-ti spuna nu-l duce capul chiar deloc..azi dai unuia, ala posteaza pe blog pe mess pe feisbuc si a doua zi nu mai poti cumpara nimic cu td. (nu ca ai putea cumpara prea multe nici acum)

Link to comment
Share on other sites

Ca sa cumperi un produs cu un alt pret decat cel care il are, cu Tamper Data, poti, numai daca, site-ul ia pretul prin POST ci nu din baza de date sau din sesiune, insa sunt foarte rare cazurile cand este scaparea asta. Nici nu te poti numi programator daca iei pretul prin POST.

Link to comment
Share on other sites

Probabil OP a auzit niste povesti si a incurcat lucrurile. Ce vrei tu se practica de extrem de mult timp, dar nu cu tamper data sau cum il numesti tu. In realitate, se ia acces la baza de date, si se marcheaza comanda ca fiind platita, in 8 din 10 cazuri se reuseste, nu in Ro bineinteles.

Iar asta e frauda pe fata in stil de cioara, nu mai are nici o farama de treaba cu securitatea online si tema acestui forum.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...