D3exter Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 Salut RST! In dimineata aceasta mi-a venit ideea de a deschide un magazin online (fie electronice, fie haine, incaltaminte etc.), numai ca din ce am citit pe alte site-uri, am nevoie de o firma SRL. Prin urmare, daca creez un site web cu produsele mele dar redirectionand utilizatorii catre Olx, de exemplu, atunci mai pot avea probleme? Quote
AK988 Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 Teoretic nu cel putin din cate stiu nu cred ca poti avea probleme. Quote
Gio33 Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 Depinde cum expui produsele... Poti sa il faci sa arate ca un simplu catalog de produse listate de pe olx, si tu sa nu ai nici o treaba cu acele produse Quote
Mylife_4Hacking Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 Nu vei avea probleme oricum. Sfatul meu: deschide un magazin online normal, daca vezi ca merge treaba fa-ti firma, daca nu, asta e. Quote
AK988 Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 Nu vei avea probleme oricum. Sfatul meu: deschide un magazin online normal, daca vezi ca merge treaba fa-ti firma, daca nu, asta e.nu fi asa sigur poate din prima luna sa ii faca cineva o reclamatie sau sa o tina asa un an fara probleme.. Quote
D3exter Posted June 27, 2014 Author Report Posted June 27, 2014 Magazine Okazii.ro - magazine online personalizate pentru afaceri profitabile - si cei de aici caror lege se supun? Quote
AK988 Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 Acolo vinzi prin intermediul okazii.ro ei doar iti pun la dispozitie un subdomeniu pentru "magazin" prin urmare poti deschide "magazinul online" linistit..dar cand un client va apasa pe butonul "comanda" il trimite pe produsul tau de pe okazii. Quote