UnUser Posted July 1, 2014 Report Posted July 1, 2014 Salutare, probabil sa mai discutat, si imi cer scuze, dar mie imi trebuie un raspuns la intrebare pana diseara cel tarziu. Vreau sa cumpar ceva de pe E-Bay si vazatorul accepta doar Paypal. Ideea e ca eu o sa am valoarea comenzii pe card. Se retrag automat cand platesc cu paypal ? Adica sa trage din cardul atasat? Corect ? Ce alte taxe mai sunt ? Par example, eu platesc 1500 $ pentru ceva, mai ia si paypalul comision sau ceva din tranzactie ? Quote
Silviu Posted July 1, 2014 Report Posted July 1, 2014 Salutare, probabil sa mai discutat, si imi cer scuze, dar mie imi trebuie un raspuns la intrebare pana diseara cel tarziu. Vreau sa cumpar ceva de pe E-Bay si vazatorul accepta doar Paypal. Ideea e ca eu o sa am valoarea comenzii pe card. Se retrag automat cand platesc cu paypal ? Adica sa trage din cardul atasat? Corect ? Ce alte taxe mai sunt ? Par example, eu platesc 1500 $ pentru ceva, mai ia si paypalul comision sau ceva din tranzactie ? Da, se trag automat de pe card. Probabil exista si un comision interbancar. Quote
UnUser Posted July 1, 2014 Author Report Posted July 1, 2014 @Silviu , mersi de raspunsul prompt. Inca o intrebare: Cardul pe care eu il am atasat a expirat. Eu am primit de la banca un alt card dar trebuie reinoit si in paypal. Cat dureaza procesul acesta de reinoire ? Quote
Silviu Posted July 1, 2014 Report Posted July 1, 2014 @Silviu , mersi de raspunsul prompt. Inca o intrebare: Cardul pe care eu il am atasat a expirat. Eu am primit de la banca un alt card dar trebuie reinoit si in paypal. Cat dureaza procesul acesta de reinoire ?Daca ai intrenet banking, in cateva ore. Quote