Byte-ul Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 @aelius va rog datii ban, scammer + multiaccount Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scaunmare Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 GATA BAIETI, AM REZOLVAT MISTERUL....acum el o sa nege toate alea ca nu ar fi el, ca e alta persoana etc...si intr-un final primeste ban pentru inselaciune sau stiu eu ce...si s-a rezolvat toata magaria .....sincer am vrut ieri sa cumpar si eu de 100€ bitcoin dar mi-a trecut asa dintr-o data Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IulianDesigns Posted July 11, 2014 Author Report Share Posted July 11, 2014 Nu am nicio legatura cu persoana in cauza. Am sa fac si un giveaway de 300$ bitcoin pe forum sa vedeti ca nu umblu cu gainarii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gio33 Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 Sigur, tu inca mai speri ca daca vii si dai "dovezi" d'astea de "legit", o sa pice vre'un fraier pana cand iti iei ban de tot si se prinde lumea ca e scam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LichValue Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 Nu am nicio legatura cu persoana in cauza. Am sa fac si un giveaway de 300$ bitcoin pe forum sa vedeti ca nu umblu cu gainarii.Ala ce l-ai facut nu e giveaway, e un request care valoareaza cu mult peste 300$. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 (edited) Era deja clar doar pentru ca:http://i.imgur.com/0pd4cAT.pngSi pentru ca idiot.Edit:Credeti ca si-a folosit nr real de telefon?http://i.imgur.com/2uWnJ9E.pngDupa putin research am aflat ca probabil il cheama Oancea Traian, este din Bacau si ca mai vinde si fasole alba: AiciSi da, i-am incercat "serviciul" inainte. Pentru mine nu este o pierdere prea mare.Valcea, cred ca asta spune totul.O dovada ok era postarea tranzactiilor de pe adresa exchange-ului (blockchain)L.E: mai naspa daca e nasoala adresa, fraierul a postat si pe bitcointalk, alboraaq/ Edited July 11, 2014 by 1337 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...