Jump to content
Guest Nemessis

"Multumirile" mele pe anul asta revin urmatorilor:

Recommended Posts

Guest Nemessis

In primul rand lui dumnezeu (cu d mic ca asa vrea cucu' meu) pentru ca mi-a luat un prieten bun sus langa el sau cine stie, poate l-a trimis jos in locul ala care e fierbinte mereu.

Romanilor imbecili care se duc cu miile si stau cu orele sa vada o adunatura cacaioasa de fiare cu beculete pe ele, intitulata sugestiv "brad". Tarani manelisti care stau 2 ore langa niste fiare sa isi faca poze cu telefonul pentru a le pune pe hi5.

Vecinului de deasupra care asculta in fiecare seara muzica la volum maxim si care nu stie ca masina lui va fi facuta zdrente si usa apartamentului umpluta de cacat.

Renel + RDS pentru minunatele clipe in care ne lasa fara curent electric si fara net cand ne este lumea mai draga.

Firmei Apa Nova care opreste apa calda cate 3 zile la rand si da drumul doar intre orele 6-10 dimineata.

Televiziunilor ce promoveaza orice tarfa penala la orice ora din zi si nu mai gasesti un film sau o emisiune la care sa te uiti.

Cantaretilor de manele pentru minunatele clipe in care aud vreo melodie infecta venita de la vreun cocalar din masina sau din casa.

Ciorilor de pretutindeni care inca mai cred ca sunt romani si ne duc vestea in lume ca o natiune de cersetori, ciorditori, violatori si criminali.

Politicienilor care in loc sa isi vada de treaba pe care sunt platiti stau sa se certe pe ciolan.

Pensionarilor ce inca au pretentia sa fie tratati cu respect dar nu realizeaza ca au fost o natie de lasi ce a lasat orice cizmar sa ii calce in picioare.

Fetelor si baietilor minimali de la MacDonalds din Piata Romana pentru ca mi-au aratat cum SA NU FIU vreodata in viata. O adunatura de clone care se afla la 1 metru distanta unul de celalalt si tipa ca sa atraga atentia in timp ce sorb tacticos 5 oameni din acelasi suc ca deh, e scumpa bautura racoritoare in ziua de azi. Penibil.

Baietilor de pe IRC care iau ce postam noi pe RST si vand pe #ebay cu sute de euro.

Link to comment
Share on other sites

si eu parintilor mei care invita tot neamul si inainte cu 3 zile se kinuie sa faca de mancare si shoping ! invita niste oameni care daca nu ne-ar fi rude nici n-ar vorbi cu ei.. oameni pe care ii vad de 2 ori pe an

copii care mai cred in mos craciun vad cate 4-5 mosi pe strada sau la televizor pe fiecare post un mos [oare ce sa mai creada]

toti fatalaii se bucura de noul an... cred ca or sa fie mai despteti in noul an si o sa aiba mai mult noroc... de sms-uri sa nu mai vb ca-s satul

si mam saturat sa downloadez winrar + crack si culmea totul sa fie arhiva .rar

Link to comment
Share on other sites

Eu "multumesc"

- tuturor tiganilor, in care imi bag pula in toti, vreau sa-i sacrific si sa-i omor ca pe porci pe toti (jur ca fac asta acu 2 zile 4 tigani mi-au batut un prieten bun pentru un telefon si 1 milion)

- ungurului care mi-a zis in vama " tu esti roman, tu nu ai reguli " si i-am zis du-te-n pizda matii si era sa ma bat cu el m-a tinut in vama 8 ore.

- tarfelor penale care se milogesc sa imi fac cont pe hi5 si sa le dau commenturi

- baietilor care sufera de ei si mai nou isi zic pe hi5 : "te ube:x " unu altora . EXEMPLU :

(studiati bine imaginile si ce am subliniat cu rosu)

2004730042950222024_rs.jpg

2004795891801335526_rs.jpg

2004784084323159884_rs.jpg

Cam atat.. :|

Link to comment
Share on other sites

ce om..ii aveam si eu ID-ul in vechea lista de mess.. nu ma mira faptul ca scrie asa la felul cum gandeste ..uitatzi-va pe http://youtube.com ca ar trebui sa gasitzi ceva prosti cu el :? :shock:

oare chiar ii pe invers :??? ))))

Copilu` e bolnav de hi5, il urmaresc de ceva vreme o arde cu bagabonti dastia obsedati de hi5 isi fac poze doamne ce muisti i-as arde ca pe cioara-n soba

Link to comment
Share on other sites

Ar trebui sa emigrati, nu stiu ce mai cautati in tara aia de manelisti, sunteti baieti cu potential mare.

Chiar n-am cui sa ii "multumesc". Nu m-a suparat nimeni de multa vreme. Poate ar trebui sa fiu suparat pe mine ca sunt prea comod si nu vreau mai mult.

eu vreau sa le multumesc tuturor lasilor care au fugit din aceasta tara(ati ales calea cea mai usoara) si celor care au ramas aici da nu fac NIMIC!!! Stati supusi usor oameni care va conduc si care v-au condus si acum 20 de ani. Popor tampit.

Link to comment
Share on other sites

Va baga hackf un discurs de politician:

Va multumesc tuturor doamnelor si dnilor, speram ca in anul care vine romania sa fie mai buna, mai mare, si mai trainica....

..........

da mai dai in plm...noi sa fim sanatosi....

si acu urarile mele sincere...

fratilor pe toti nea cumprins febra sarbatorilor, si nu pot decat sa va urez sarbatori cu bine.si uratimi si mie bafta ca miercuri am teza :roll:

Kwe lasa man e bine si cu rudele...de ex. bunica ne strange pe toti nepotii si toate rudele de Paste...

Si le mai urez la toate fetele dupa care umblu sa le #**t...dava dreaq de amatoare filme porno sa fie...

Link to comment
Share on other sites

Draga Nemessis:

Daca tot va plangeti toti, de ce sa nu ma plang si eu si ... adaug ceva la multumirile tale ca sa se potriveasca cu ale mele:

1. Voi macar sunteti multi in oras si aveti unde sa va adunati ca tampitii! Noi suntem putitni si toti se aduna prin birturi si se imbata de dimineatza pana seara

2. Vecinii mei nu stiu cum arata o combina muzicala sau macar niste boxe de PC! Toate masinile sunt zdrente si toate usile sunt cacat!!!!

3. Netu' pica la fiecare jumatate de ora...

4. Tu te plangi ca nu ai apa calda ... eu ma plang k NU am APA!!!

5. Speranta de viata a orasului e 45 de ani cred, astia mor inainte sa iese pa pensie!

6. Mai mult de 20% din populatie nu stie ce e McDonald's si cred ca exista numai in America

____

Sa mai spun ca orasu` asta se afla intre Nicaieri si Adio?? (replik asta am auzit-o intr-un film de tot cacatu!!!!!!...da' aprk imi place cum suna)

----------

hackf ... in p**da ma-sii de teza!! Ca si eu am miercuri!

Link to comment
Share on other sites

eu vreau sa le multumesc tuturor lasilor care au fugit din aceasta tara(ati ales calea cea mai usoara)

Lasi sunt aia care raman acasa cand ar putea sa ia viata in piept, dar isi zic lasa ca de bine de rau, nu o sa mor de foame in tara. Calea usoara e sa stai la mamica acasa si sa dormi 8 ore la servici pe 10 milioane de lei salariu. :!:

Sa pleci in alta tara si sa nu ai pe nimeni apropiat, familie, prieteni, e cel mai greu lucru posibil, nu mai vorbesc ca nu muncesti ce ai putea munci acasa.

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

Romania e tara tuturor posibilitatilor. Daca ai cap, prieteni si tupeu, poti scoate mai multi bani decat iti imaginezi. Nici nu ai neaparata nevoie de bani pentru investitii. Ai nevoie de o idee buna si sa gasesti investitori pentru aplicarea ideii.

Link to comment
Share on other sites

Romania e tara tuturor posibilitatilor. Daca ai cap, prieteni si tupeu, poti scoate mai multi bani decat iti imaginezi. Nici nu ai neaparata nevoie de bani pentru investitii. Ai nevoie de o idee buna si sa gasesti investitori pentru aplicarea ideii.

Sunt de accord. Se zice ca USA e tara tuturor posibilitatilor, probabil cei care au spus asta nu au fost in Romania inca. Problema in Romania e ca desi poti face bani foarte multi, traiesti intr-o cocina. Romania e buna pentru cei care vor sa epateze in societate cu banii pe care i-au facut si sa li se gadile orgoliul. Cine vrea sa isi traiasca viata linistit, alege sa o traiasca intr-o societate civilizata, evident, daca isi poate permite.

Pentru toti cei care viseaza la bani multi, stati linistiti, viata nu vi se va schimba. Conteaza calitatea, nu cantitatea.

Link to comment
Share on other sites

Ah... stai ca am si eu sa-i multumesc cuiva...

Multumesc celor care au luat decizia ca cel mai bine ar fi sa ma exmatriculeze, sa imi taie sansele spre orice viitor bun (asa cred ei).

Ei bine am un mesaj pentru ei: va scuip in gura de gunoaie imbecile, am trecut de nivelul vostru, poate ne mai intalnim.

Scuzati limbajul, eram emotionat, mai degraba excitat...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...