DarkVirus Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 (edited) Vand un cont de steam cu urmatoarele jocuri:Am in inventar urmatoarele:Tin sa precizez ca nu a avut ban niciodata.Link catre profil: Steam Community :: DarkPandaContul este evaluat la suma de $228.84 pe MySteamGauge.comPretul este de 650 lei, plata prin Skrill sau PaySafeCard.P.S.: As vrea ca un admin sa asiste prin team viewer sau sa filmam tranzactia. Edited July 17, 2014 by DarkVirus Quote
atryx1985 Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Over the last 2 years, you've spent 909.1 hours playing this selection, which includes 383 items, is valued at $4956.81, and requires 1204 GB Crezi ca-mi da si mie cineva macar 100 de meleoane? Quote
sandabot Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Ti-ai facut o impresie gresita asupra a ce ai tu acolo, majoritatea s-au dat free si in fond un cont de steam valoreaza doar jocurile care vor fi jucate. Acum eu n-o sa cer $1700 pe contul meu doar pentru ca steam gauge imi baga sperante ca atat ar valora in realitate .Acolo doar cs:go , just cause 2 si payday valoreaza ceva, daca ai noroc il dai cu 7-10$ .Si nu pot sa nu ma abtin sa rad de incercarile tale de a nu primi teapa, reputatia unui user valoreaza mai mult decat contul ala Quote
tur334vl Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Ma frate nu stiu ce sa zic despre site-ul asta Steam Gauge | Get the value and size of your Steam account mie cred ca imi a evalut foarte prost mai ales la ce iteme de dota2 am Steam Community :: [Thieves]hun59r :: Item Inventory Quote
CristianRoflmao Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 ba numa 10 jocuri din alea o fost la bundle pe Indie Game Bundles and PC Game Bundles - Bundle Stars cu 4.5 euro (120$ cat costa real)Daca gasesti pe cineva sa-ti dea pretu ala pe steam vine apocalipsa,ca persoana care iti da atata pe el e ilegal de proasta Quote
devilmaycryr0 Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 Ti-ai facut o impresie gresita asupra a ce ai tu acolo, majoritatea s-au dat free si in fond un cont de steam valoreaza doar jocurile care vor fi jucate. Acum eu n-o sa cer $1700 pe contul meu doar pentru ca steam gauge imi baga sperante ca atat ar valora in realitate .Acolo doar cs:go , just cause 2 si payday valoreaza ceva, daca ai noroc il dai cu 7-10$ .Ti-a dat la corason .Si nu pot sa nu ma abtin sa rad de incercarile tale de a nu primi teapa, reputatia unui user valoreaza mai mult decat contul ala Ti-a dat la corason. Quote