menphis234 Posted July 22, 2014 Report Posted July 22, 2014 Salut, cum pot.afla cine este conectat la reteaua dintr-o cafenea?Este un modem huawei ,net de la romtelecom.Din pacate nu stiu userul si parola ...Am incercat admin,admin ,dar dau fost schimbate.Sau daca se poate sa vad ce site-uri acceseaza cei care sunt conectati.Multumeste anticipat.Va rog sa-mi scuzati gre?elile ,sunt pe telefon. Quote
TheOne Posted July 22, 2014 Report Posted July 22, 2014 Daca nu ai acces la router n-ai ce sa vezi incearca asta sau fa tu alte cautari pe google Quote
menphis234 Posted July 22, 2014 Author Report Posted July 22, 2014 Am cautat dar nu am gasit parola nu are doar cele de administrare nu le stiu..Va rog sa postat daca stiti..Multumesc inca odata. Quote
menphis234 Posted July 23, 2014 Author Report Posted July 23, 2014 Am luat wireshark pe telefon dar nu se deschide.Apare urmatoarea eroare: can`t execute root start up sequenceCe este de facut? Quote
daatdraqq Posted July 23, 2014 Report Posted July 23, 2014 In https://play.google.com cauta "Fing" pentru a vedea cine mai este logat in router. Dar trebuie sa te loghezi si tu la router ,altfel nu se poate . Quote
menphis234 Posted July 23, 2014 Author Report Posted July 23, 2014 Il am dar ma intereseaza sa vad ce siteuri folosesc cei conectati.Cu fing am aflat doar mac address ,ip si cateva date despre device... Quote
daatdraqq Posted July 23, 2014 Report Posted July 23, 2014 Il am dar ma intereseaza sa vad ce siteuri folosesc cei conectati.Cu fing am aflat doar mac address ,ip si cateva date despre device...DroidSheep[APP]DroidSheep : ARP-Spoofing App for Andro… | Android | XDA Forum Quote
molecu Posted July 23, 2014 Report Posted July 23, 2014 (edited) Am luat wireshark pe telefon dar nu se deschide.Apare urmatoarea eroare: can`t execute root start up sequenceCe este de facut?Trebuie s? ai telefonul rootat.Mai e ?i dSploit care la fel cere root ?i trebuie s? fii conectat la wireless.Edit: cu dSploit po?i vedea ce site-uri folosesc, face password sniff, po?i bloca conexiuni, faci img/video replace, script injection. Edited July 23, 2014 by molecu Quote
menphis234 Posted July 23, 2014 Author Report Posted July 23, 2014 (edited) Pe acest tel nu il routez fiindca o sa pierd garan?ia , asa ca va mai rog daca aveti o aplicatie asemanatoare pentru nokia n900 are maemo , un OS bazat pe linuxMultumesc inca odata si scz daca va stresez Edited July 23, 2014 by menphis234 Quote
dang3r1988 Posted July 23, 2014 Report Posted July 23, 2014 scuze ca ma bag dar nu stiam! daca am accesul la un router si am parola la admin voi putea vede cine este conectat si ceea ce face el ???doar daca am parola de la admin de la router? sau am inteles eu gresit ms Quote
Cyb3rGhost Posted July 23, 2014 Report Posted July 23, 2014 (edited) Poti intercepta tot traficul din acel router...acum trebuie sa ai si rabdare...cel mai repede se pot "sparge" retelele criptate in WPA si WPA2. Cand zic cel mai repede gandesc ca poate dura de la cateva minute la cateva ore zile saptamani luni sau chiar ani. Depinde de complexitatea parolei...deci chestia asta e cu risc...uneori ai ghinionul sa dai peste o parola ce o s-o gasesti cand ai barba pe la genunchi Edited July 23, 2014 by Cyb3rGhost Quote
dang3r1988 Posted July 23, 2014 Report Posted July 23, 2014 (edited) exact dar la mine este altceva eu am router si cam multi se aboneaza la el bine, ca nu iam pus parola sincer nu prea ma deranjeaza asta pe mine mar interesa daca ; ,,vecinul meu,, se conecteaza la reteua mea eu din, admin de la router pot vedea ceea ce acceseaza el sau am inteles eu cu totul gresit.... mam documentat acu putin pe net si am gasit un program pentru a vedea cine se conecteaza la retea si am gasit dar imi arata; IP ADDRES .MAC ,Host name mai pot vedea si altceva cu alte programe Edited July 23, 2014 by dang3r1988 Quote
Cyb3rGhost Posted July 23, 2014 Report Posted July 23, 2014 Hmmm...ce pot sa zic este... Foloseste Linux...atfel poti vedea parole....etc...direct in terminal....exact cum se face nu o sa iti zica nimeni pas cu pas....acum depinde si de ceea ce vrei si tu sa faci cu acele date...si inca o chestie...ca sa intri in contul cuiva (cam oricare) nu trebuie neaparat sa sti parola.... Quote
dang3r1988 Posted July 23, 2014 Report Posted July 23, 2014 aha am inteles.... de acum ma descurc eu sunt destul de istet dar sincer nu stiam asta, am mai gasit eu cateceva inceputul mia fost mai greu oricum va multumesc anticipat de raspunsuri;) Quote
Cyb3rGhost Posted July 23, 2014 Report Posted July 23, 2014 Cu placere...si in legatura cu parolele conturilor..un mic pont.... "Sesiunile de logare apoi un mic refresh" Quote