MARIUSCS Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 As vrea sa stiu daca pot primi bani prin intermediul unui cont de Paypal caruia nu ii este atasat un cont bancar. In cazul in care raspunsul este afirmativ, banii pot fi folositi pentru cumparaturi online? Quote
AsalT Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 Poti, dar in cazul in care contul este pe un nume fictiv si o sa-ti ceara verificarea identitatii(la o anumita suma), ai belit-o. Quote
CristianRoflmao Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 Poti, dar in cazul in care contul este pe un nume fictiv si o sa-ti ceara verificarea identitatii(la o anumita suma), ai belit-o.verificarea identitati ti-o cere si daca nu ai nume fictiv .. la 2500 E (cu card atasat) iar paremisemi cu card neatasat ai voie numa 500E sa primesti Quote
MARIUSCS Posted July 28, 2014 Author Report Posted July 28, 2014 Nu am sa depasesc 500 euro in viitorul apropriat... imi puteti spune va rog in ce consta mai exact verificarea identitatii? Pot avea probleme daca primesc bani din diferite parti ale lumii? Vorbesc despre tarile din afara Europei si despre sume cuprinse intre 5 si 20 euro la un interval de 2-8 saptamani?M-ar mai interesa sa stiu, banii primiti ii pot folosi pe sit-uri precum pcgarage, okazii etc? Multumesc pentru raspunsuri... Quote
Byte-ul Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 (edited) Dai la "View Limits" si vei vedea cati bani poti sa trimiti/primesti. Ar trebui sa fie peste 3000$ pe an. Edited July 28, 2014 by Byte-ul Quote
AsalT Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 verificarea identitati ti-o cere si daca nu ai nume fictiv .. la 2500 E (cu card atasat) iar paremisemi cu card neatasat ai voie numa 500E sa primesti La asta ma refeream si eu, ca la o anumita suma iti cere verificarea identitatii, si in cazul in care contul e pe un nume fictiv, ai belit-o(pentru ca nu poti sa dovedesti ca esti tu)... Quote
greedy2009 Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 pentru verificarea identitatii si deblocarea contului sunt necesare 2 poze (una cu permisul de conducere si una cu buletinul-ID), sau atasarea unui card, daca patesti asa ceva si adresa de paypal nu e facuta pe un nume real ai cam 2 variante(pe care nu le recomand !!!):- atasezi un card virtual gen bancore.com-scoti la imprimanta un buletin fals si un permis de conducere cu numele respectiv, sa para cat mai reale, faci 2 poze cu telefonul pe care le trimiti pentru verificare, nu cred ca iti verifica CNP, cel mai bine sa faci rost de niste date gen:nume, cnp, sau chiar o copie de pe buletinul cuiva si sa iti faci un cont (repet, daca nu vrei sa foloseti numele tau real) Quote
TinLevin Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 tot ce primesti pe paypal poate fi folosit la cumparaturile online de orice fel daca ai suma necesara obictului.daca nu ai verificat cardul banacar poti face cumparaturi pe net dar nu poti scoate bani din bancanu conteaza de unde primesti bani sau la ce interval de timp ai primesti .poti face cumparaturi online atata timp cat ai bani in cont. Quote
greedy2009 Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 nu e asta problema, banii ii poate trimite cuiva care are un cont verificat, se pot scoate...dar astia de la paypal sunt cam magari, cand depasesti 20 de euro iti cam blocheaza contul, asa ca recomand folosirea numelui real, pentru a putea verifica contul chiar daca nu atasezi un card Quote
Byte-ul Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 nu e asta problema, banii ii poate trimite cuiva care are un cont verificat, se pot scoate...dar astia de la paypal sunt cam magari, cand depasesti 20 de euro iti cam blocheaza contul, asa ca recomand folosirea numelui real, pentru a putea verifica contul chiar daca nu atasezi un cardMi-am facut cont fake in Canada (contul nu este verificat), am tranzactii de peste 5000$ pe el si nu l-a blocat nimeni. Nu mai vorbiti daca nu stiti. Quote
Moderators Dragos Posted July 28, 2014 Moderators Report Posted July 28, 2014 Daca trimiti o copie dupa buletin esti in regula. Am avut problema asta acum ceva timp cand mi-am facut contul de Paypal doar cu prenumele si mi-au cerut buletinul ca sa pot sa atasez un card. Quote
MARIUSCS Posted July 28, 2014 Author Report Posted July 28, 2014 Multumesc pentru raspunsurile rapide si seriozitatea acordata. Mi-am facut cont si as vrea sa verific treaba, daca vrea si poate cineva sa imi trimita un cent va rog sa imi dati mesaj privat sau reply aici ca sa va las adresa de email. Quote
askwrite Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 As vrea sa stiu daca pot primi bani prin intermediul unui cont de Paypal caruia nu ii este atasat un cont bancar. In cazul in care raspunsul este afirmativ, banii pot fi folositi pentru cumparaturi online?Nu, nu poti.Deoarece cand faci cumparaturi, trebuie sa ai card atasat. Asa e la siteurile mari. Quote
MARIUSCS Posted July 28, 2014 Author Report Posted July 28, 2014 Ma gandeam eu, merci pentru precizare. Daca e cineva dispus sa imi dea un cent, inca astept... multumesc. Quote
aelius Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 (edited) Nu, nu poti.Deoarece cand faci cumparaturi, trebuie sa ai card atasat. Asa e la siteurile mari.Sidenote, in Germania nu am card atasat pe PayPal. Am contul bancar de la Sparkasse atasat. Practic, pot face cumparaturi cu balanta paypal 0. Dau pay, paypal ma redirecteaza pe o pagina a bancii, acolo bag cardul in chip tan generator, scanez "holograma" (e un cod dinamic de bare), introduc codul de securitate afisat de TAN-Generator si se efectueaza plata.Defapt, nici nu pot sa adaug cardul ala pe PayPal pentru ca e Maestro. De curiozitate, ca esti in Germania, tu iti poti baga Girocard (EC-Karte) pe PayPal ?PayPal e diferit in functie de tara, tip account si se tine foarte mult cont de volumul de tranzactii cu ei. Edited July 28, 2014 by aelius Quote