Jump to content
andrey90

flood pentru mess beta 8

Recommended Posts

Posted

Cool program dude !!  :D ...defapt multumesc foarte mult imi este foarte util  ;)

Posted

<div class='quotetop'>QUOTE("PsYKid")</div>

b00tin` is LAME! :P

ha...de acord cu tine...ati postat voi undeva parole...si ca l-am reclamat pe unu...de aia l-am reclamat a pus mana pe un programel...ma scoatea de pe YM si se lauda la toti ca ma " hackuit " :) yeah...booting is lame :)

Posted

sooper prog avand in vedere ca celelalte programe de flood mai vechi nu imi mergeau...ziceau ceva ca poate sor pierdut fishiere sau nush ce...

Posted

<div class='quotetop'>QUOTE("PsYKid")</div>

b00tin` is LAME! :P

si daca e cineva pe mess care te deranjeaza ... ce ii faci ? ii bombardezi mailul ? sa pp k are si un firewall beton ... ? .. ii furi parola ce ii faci?

Posted

Ii dai ignore.Dupe ce s-au postat pe mai multe site-uri cu hack faza aia cu ctrl shift r s-au gasit o gramada de lameri ca sa "floodeze"si ei asa.Bine ca la mine nu au reusit niciodata asa.(ce nroc am :@ )

Sincer nu prea inteleg ce va place sa floodati.va simtiti bine ca dati pe altii afara nu?Si fac pariu ca unii care au postat aici, stiu doar cum sa atace nici de cum sa se apere.Spaga lor.S-or crede hackeri.va enerveaza careva pe mess ii dati ignore si gata.Floduri Doamne!!Cand am vazut ca s-au gasit toti lamerii pe mess sa floodeze si ei cu ctrl sh r acuma poate or gasi si ei vreun flood mai bun.Asta e.

Oricum felicitari pt share.Chiar merita.Unii au nevoie :@

Posted

Da sincer zii B.S.A. ce ai tu impotriva daca unu vrea sa floodeze o victima ??? Poate ase vrea el sau io facut ala ceva !!

Tu ce ai face daca te-ar enerva unu la culme si ai stii sa floodezi ??/

Posted

deci ..primu nu imi merge...apoi 3.2 imi zice sa dau click pe reclame..bla bla..si la un moment dat imi apare o pagina acolo .. ce fac mai departe.. m`am tot uitat pe acolo si nimic ..

Posted

<div class='quotetop'>QUOTE("DJAx3L")</div>

deci ..primu nu imi merge...apoi 3.2 imi zice sa dau click pe reclame..bla bla..si la un moment dat imi apare o pagina acolo .. ce fac mai departe.. m`am tot uitat pe acolo si nimic ..

dai X din drepata.dupa care apare programul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...