clickaux Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Bun? seara RST,Am 23 de ani ?i sunt graphic designer. Sunt pasionat de mic de tot ce ?ine de IT&C, am de asemenea cuno?tin?e în programare HTML ?i CSS. Pl?nuiesc s? m? angajez curând in acest domeniu dar nu exclud ?i posibilitatea de a activa ca freelancer dac? voi avea abilit??ile necesare.În timpul liber m? ocup ?i cu scrierea de articole în limba englez? pentru un venit suplimentar.Am aflat de forum de la Nest, fiindc? suntem prieteni apropia?i.O sear? placuta,Adrian Quote
Castiel Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Bun venit !Ai un portofoliu sa vedem si noi ce sti tu ? Poate iti faci clientii aici daca ne arati un portofoliu . Quote
.Breacker Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 O prezentare de genul vezi o data la 3 luni pe forum.Bun venit, speram sa te distrezi pe la noi . Quote
soimuletzu1 Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Salutare si bine ai venit. Daca ai portofoliu posteaza un link catre el. Quote
.Breacker Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Dac? tot insist? baie?ii cu un portofoliu, te rog pune c? vreau s? v?d cum lucrezi. Quote
clickaux Posted August 2, 2014 Author Report Posted August 2, 2014 Momentan lucrez înc? la el, deoarece doresc s? fie profesionist ?i de asemenea s? îl folosesc la promovare. V? mul?umesc pentru ur?ri! Quote