Jump to content
fallsxd

Tutorial: 350 like-uri/15 min [poza/postare/comment] @Facebook

Recommended Posts

Posted

Am profil public si vreau sa fac la poza de profil chiar... Intrebare: Pot da de pe un profil de facebook, la un PostID al altui utilizator.? Poate de aceea nu merge. Adica am bagat POST ID la o poza de-a unui prieten care are profil public si nu merge.

Posted (edited)

Sigur scripturile astea nu au acces si la date precum parola?

Mie imi merg excelent amandoua, multumesc frumos.

La FanPage nu primesti 350 likes

Un script precum asta si pentru followeri nu exista?

Edited by dfc350
Posted (edited)

Cand termini de primit like-urile poti sa scoti aplicatia din Settings-Apps-Spotify - Remove App si nu mai dai like-uri. Am precizat mai sus.

Sigur scripturile astea nu au acces si la date precum parola?

Mie imi merg excelent amandoua, multumesc frumos.

La FanPage nu primesti 350 likes

Un script precum asta si pentru followeri nu exista?

Nu, nu au acces, e doar o aplicatie.

Cu followeri nu cred ca exista site-uri de genu'.

Edited by fallsxd
Posted

Precizez ca am strans aproape 5000 likes in total la cateva poze si numai functioneaza.

Am vrut sa vad cat imi da voie...aaa, si am primit la un moment dat si un avertisment de la Facebook. A mai intampinat cineva problema asta, cate like-uri a-ti strans pana acum aproximativ?

Posted

documenteaza-te de imacros firefox..si usor usor poti sa faci tu unul . si sa ni-l dai si noua.

Off: Interesant ar fi sa ni se dea un boot moca cu view-uri youtube..sa faca undeva la 50-100k pe zi...nu reuseste nimeni sa ne dea moca ?

Posted (edited)

ba merge da in nici un caz 350 de like-uri pe minut =)) cateva asa :)) eu am primit 23 de like-uri si dupa m-a pus sa astept 15 minute =))

Edit/

WTF ? am primit 400 de like-uri , apropo vad ca pe firefox si internet explorer nu merge doar pe chrome....

Edited by Genius++
Posted

Salutare, am incercat si eu sa primesc like-uri la poza dar nu am primit nimic, in schimb cei care trebuiau sa imi dea like la poza, au dat share la post :( In cont cand dau click pe link-ul pus de mine, ma duce direct la poza.

Posted

Tin sa mentionez ca am testat multe pagini de autolike care imi faceau fb plin cu share si cu toate cacaturile pe pagina.

Dar acesta l-am testat si tin sa spun ca merge 100% testat de mine ;)