danger2u Posted August 21, 2014 Report Posted August 21, 2014 pret bundati-m un pm cu oferta voastramersipagina e astahttps://www.facebook.com/Distribuiemaideparte Quote
Hertz Posted August 21, 2014 Report Posted August 21, 2014 Tinand cont ca majoritatea postarilor au mai putine like-uri decat am eu la poza de profil si alea sunt in stare sa le numar si in binar , e clar ca majoritatea din cele 14k like-uri sunt via Addmefast like stuff.Plus:14KTotal Page Likes0.3%from last weekO cumparam eu daca puteam face ceva cu ea in stadiul asta. Quote
danger2u Posted August 21, 2014 Author Report Posted August 21, 2014 Tinand cont ca majoritatea postarilor au mai putine like-uri decat am eu la poza de profil si alea sunt in stare sa le numar si in binar , e clar ca majoritatea din cele 14k like-uri sunt via Addmefast like stuff.Plus:14KTotal Page Likes0.3%from last weekO cumparam eu daca puteam face ceva cu ea in stadiul asta.pe pagina nu a fost postat nimic de mult timpin putin timp poti sa o faci activa maxim Quote
HTBrain Posted August 21, 2014 Report Posted August 21, 2014 Tinand cont ca majoritatea postarilor au mai putine like-uri decat am eu la poza de profil si alea sunt in stare sa le numar si in binar , e clar ca majoritatea din cele 14k like-uri sunt via Addmefast like stuff.Plus:14KTotal Page Likes0.3%from last weekO cumparam eu daca puteam face ceva cu ea in stadiul asta.Nu sunt adusi prin metode de genul fanii, sunt adusi curat, prin lightbox, intru in discutie deoarece eu am crescut pagina. Are talk-ul la pamant deoarece nu s-a mai postat pe ea de 3 luni, inainte sa ajunga la danger. Quote
ionel15 Posted August 21, 2014 Report Posted August 21, 2014 Din ce tara sunt likeurile ? Si cam cat ceri pe el ? Quote
danger2u Posted September 2, 2014 Author Report Posted September 2, 2014 Iti dau 15.okda-mi un pm si vb Quote
hitlerr Posted October 6, 2014 Report Posted October 6, 2014 fa-ma admin si iti pot aduce mai multe like-uri si vizite..te-ar ajuta la pret zic eu... Quote
bebestrumf69 Posted October 8, 2014 Report Posted October 8, 2014 o cumpar eu! 10 dolari pe paypal! Quote