wNNk Posted August 27, 2014 Report Posted August 27, 2014 Am luat un Nokia Lumia 520 de la AT&T de pe Amazon US si am urmatoarele intrebari :El foloseste Micro SIM eu am SIM normal, ca sa iau micro SIM trebuie sa merg la Orange ? Si in cat timp primesc Micro SIM-ul ?Apoi, cum pot sa-l deblochez ? Quote
Active Members SynTAX Posted August 27, 2014 Active Members Report Posted August 27, 2014 Daca ai degete fine, ti-l poti face tu microsim. Ce vrei sa-ti deblocheze? Quote
.Breacker Posted August 27, 2014 Report Posted August 27, 2014 Du-te la cineva care are MicroSIM ?i taie-?i cartela de pe forma aia. Am ?i eu un Galaxy Trend Lite ?i am tot MicroSIM ?i am f?cut la fel. Quote
Play4Fun01 Posted August 27, 2014 Report Posted August 27, 2014 Taie-l singur. Eu am folosit chestia asta de mai multe ori, si mi-au iesit perfect sim-urile. Quote
wNNk Posted August 27, 2014 Author Report Posted August 27, 2014 Vreau sa se deblocheze sa pot pune Orange pe el. Ca momentan cred ca se poate doar AT&T Quote
askwrite Posted August 27, 2014 Report Posted August 27, 2014 Iti tai cartela cu o foareca mai dura si lasi doar "cipul" ala de pe spate.Daca ti-e frica, du-te la un shop de gsm si ti-o taie pe gratis. Quote
Play4Fun01 Posted August 27, 2014 Report Posted August 27, 2014 Pentru decodare, daca esti dispus sa platesti, gasesti o multime de site-uri de unde poti cumpara coduri. Site-ul asta ti-l pot recomanda. Am cumparat de la ei cateva coduri, si a fost totul ok. Daca vrei gratis, nu te pot indruma, din pacate. Quote
sonyx Posted August 27, 2014 Report Posted August 27, 2014 Te duci la orice orange shop si ceri un microsim. Suni la relatii clienti si iti transferi numarul pe care-l ai la Orange pe noul sim. Nu inteleg de ce te-ai chinui sa tai cartela.Timp estimativ: 3 minute (1 minut sa ceri o cartela microsim de la orange si alte 2 minute sa-ti transferi numarul pe noua cartela) ^^ Quote
Sir-Galahad Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 @sonyx rectific, 4 minute!In ultima faza iti cer ~40RON pentru ca ti-au schimbat cartela in micro.Dar nu dispera, vei primi un microsd drept cadouuuuu.//La magazinele GSM iti decupeaza cartela gratis daca stii cum sa le vorbesti sau iti cer maxim 10RON. Quote
Sadiq Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 La mine a durat 10 secunde sa imi faca din cartela normala microsim...Au niste cuttere speciale care seamana cu capsatoarele, baga acolo cartela si o decupeaza. Rezultatul, un microsim cu acelasi nr, agenda telefonica si ce mai ai tu pe acolo. Quote
uhm Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Sau iti poti cumpara un cutter, iti vine in o luna la posta : Scurt si la obiect asta daca ai de gand sa mai folosesti alte cartele pe acelasi telefon sau au prietenid e-ai tai nevoie. ceri si tu de o bere. Quote