cAm Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 Salut, cred ca titlul spune totul. Creez conturi de Google Adsense contra cost pentru cei care sunt respinsi sau au primit ban si nu mai reusesc sa fie acceptati.Platiti la sfarsit, atunci cand contul de Google Adsense este aprobat. Eu am sa creez un mail cu numele vostru si daca contul este aprobat voi imi transerati banii prin paypal sau transfer bancar. Cei care doresc trebuie sa-mi trimita mail cu:Nume, adresa, cod postal (imi trebuie pentru crearea contului).Pretul este de 30 de euro. Nu am nevoie de off-topic aici, doar cei interesati sa-mi dea PM.O zi buna. Multumesc! Quote
Bolovanus Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 Asta-i post de marketplace si aia care nu reusesc sa intre in adsense singuri, sigur nu vor face mai mult de 30e cu el...Un site curat care sa contina 4-6 articole unice si esti acceptat. 1 Quote
HTBrain Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 Un site curat care sa contina 4-6 articole unice si esti acceptat.S-au cam dus vremurile astea, trebuie sa ai un site curat cu minim 25-30 articole unice, de calitate, pentru a fi luat in seama, vorbesc din propria experienta. 1 Quote
bubbles Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 S-au cam dus vremurile astea, trebuie sa ai un site curat cu minim 25-30 articole unice, de calitate, pentru a fi luat in seama, vorbesc din propria experienta.Daca vorbesti din experienta de ce vorbesti prostii ?Am site cu 9 articole pe el si am fost aprobat. Quote
HTBrain Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 Pe mine nu m-au aprobat, cu 12. Quote
CaBRoN88 Posted September 14, 2014 Report Posted September 14, 2014 daca nu ai articole copiate si adaugi articole originale si de calitate si thema de la site clean te accepta.eu am fost acceptat cu domeniu cumparat de 2 luni si 10 articole in 2 sapt.sincer nu prea vad cine ar da banii astia cand cu un blogspot sau un wordpress si cate 2-3 articole postate zilnic poti sa fii acceptat gratis,dar care nu are timp sau nu se pricepe e si asta o metoda. Quote
alezu2000 Posted September 14, 2014 Report Posted September 14, 2014 daca tema este nulled nu te accepta? Quote
CaBRoN88 Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 s-ar putea sa te accepte la asta nu am un raspuns sigur pentru ca eu am folosit o thema default de la wp. Quote
EdeRVisS Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 (edited) Cu ceva ani in urma am "profitat" de adsense si contul a fost banat. La 4-5 luni dupa inchiderea contului am completat acel formular si am fost respins. La inca 2-3 luni dupa, am creat un cont nou si toate merg ca pe roate si in ziua de azi. Primul cont adsense a fost aprobat cu 7-8 pagini html, nu foloseam CMS. Azi, detin ceva site-uri, folosesc un CMS nulled cu teme traduse din rusa iar pe adsense il doare-n basca. PS* Atata vreme cat veniturile sunt substantiale rar se mai "ating" de tine.ON: Am avut noroc cu crearea unui nou cont de adsense. cAm, faci treaba buna. Edited October 14, 2014 by EdeRVisS Quote
Mariuspro Posted February 14, 2015 Report Posted February 14, 2015 Eu sunt interesat sa cump?r câte ai. Ofer 20 EUR . Quote