Jump to content

EdeRVisS

Active Members
  • Posts

    176
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by EdeRVisS

  1. Am actualizat tutorialul. Daca aveti intrebari sau nelamuriri, lasati mesaj aici. PS: Flash sms nu mai functioneaza pe Vodafone sau cel putin nu mai functioneaza cu metoda stiuta de mine.
  2. UPDATE: INCA VALABIL!
  3. Salut. Ofer servicii bypass Samsung S-Cloud. Pret: 15 USD - Durata 10 minute PS: A NU SE CONFUNDA CU CONT GOOGLE!
  4. Da, intradevar. Daca dadeam Account Details in aplicatie imi arata un alt cont. Daca dadeam refresh, zbang, un alt cont si tot asta. Aveai acces doar la ultimile 4 cifre de card, ultimile 4 cifre din numarul de telefon asociat si adresa de email completa. Aiurea si astia de la Steam...
  5. Ok, iti multumesc frumos pentru interes. Am gasit o alta metoda, o ruda a prietenului meu sta in Italia iar cei de la LEGO trimit comenzile in Italia. Inca o data iti multumesc.
  6. Am dat email, astept raspuns. Cred ca dureaza ceva....
  7. Salut din nou baieti, vreau sa ajut un amic prin achizitionarea unor piese de Lego Technic. Comparand preturile din Romania cu cele de pe site-ul oficial lego, am constatat ca e o diferenta notabila. Asa ca am stabilit sa dam comanda pe site-ul oficial. Dupa inregistrare, la shipping nu pot selecta Romania sau mai bine spus nu pot selecta nici o tara. Presupun ca site-ul e doar pentru SUA. Intrebarea e, de unde pot cumpara LEGO Techinc oficial?
  8. Incearca alta sursa sau testeaza placa ta video pe un alt pc.
  9. Opreste placa de retea OnBoard din BIOS.
  10. Da, sunt ceva diferente insa pe HDD-urile tale nu o sa vezi nici una.
  11. Scoate-i bateria si lasa-l o juma` de ora. Daca ti-e sila, scoate-l din priza si lasa-l o ora.
  12. EdeRVisS

    Site

    Index-ul e ok, problemele apar dupa ce dai click pe un cover. Prea multe reclame pentru un site "nou". In rest, ok. Nu, nu mi se pare aglomerat.
  13. 210 lei. Dureaza maxim o saptamana.
  14. Z3X Box, adica dute la un service.
  15. Ai dat un search pe forum? Sunt cel putin 2 topic-uri in care am recomandat asta . Atentie, operatorul o sa-ti blocheze cartela folosita. Daca ai noroc poti trimite si 2-3K de sms-uri inainte ca operatorul sa-ti blocheze cartela.
  16. Am testat CSGO pe W10, se misca mult mai bine ca pe 7 si 8.
  17. Lenovo A1000 - Un smartphone Android de 4" | Lenovo (RO)
  18. Adevarat a inviat! Diferenta dintr-un SSD relativ slab si un HDD @ 7200 este imensa. Detin un SSD , cel mai ieftin in momentul achizitionarii si sunt extrem de multumit comparativ cu vechiul HDD. Folosesc Photoshop, LightRoom, Illustrator in care am observat o imbunatatire destul de mare. Din cand in cand ma joc si CSGO, singurul joc "mare" din pc-ul meu, pe vechiul HDD aveam ceva sacadari, au disparut dupa ce am pus ssd si jocul ruleaza cursiv. Per total, daca poti, ia-ti un SSD, nu o sa regreti investitia. Nu, nu o sa-ti scada performantele daca folosesti in paralel SSD + HDD. Un mic delay la accesarea fisierelor de pe HDD.
  19. @nSnoopy video on-board/gaming nu prea se pupa...
  20. @mannnu , nu-ti lua FX6100. Am eu acel cpu + acea placa de baza (rev 1)+ 12 Gb ram + GTX660 + SSD si mi-a mancat zilele. 1. phpmyadmin @ local ruleaza foarte incet. 2. Convertesc planse CSGO foarte lent. 3. Cinema4d putrezeste. 4. Maxim 200 FPS @ CSGO (Stiu ca CSGO nu e bine optimizat pe Buldozer) Astea sunt cateva exemple rapide, vreau sa scap de el neaparat. PS: Am comandat si eu GTA V, CPU-ul meu e la limita EDIT: nu pot sa ma abtin in a te atentiona, inainte de buldozer aveam un Intel Quad Core ~ 2.8 ghz parca, convertea mai rapid C4D si mape CSGO, in timpul convert-ului comparativ cu FX6100, puteam sta lejer pe net cu chrome 2-3 tab-uri deschise. Acum dau convert si fug pe strada si niciodata nu uit aer-ul conditionat inchis, blana indreptat spre PC. Pana si MySql ruleaza foarte incet pe acest buldozer(dacie). Intr-un final NU-TI LUA FX6100! EDIT-EDIT-EDIT: Era sa uit, il tin in OC la 4000. Degeaba!
×
×
  • Create New...