Anonimusz Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 (edited) Incepusem si eu sa citesc din ce in ce mai interesat de acest articol pana cand au aparut niste chestii care nu stiam ce inseamna si am dat mai jos,dar dand din ce in ce mai jos am vazut ca articolul este vai de capu lui de mare si am trecut direct la comm Edited October 30, 2011 by Anonimusz greseli gramaticale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Incepusem si eu sa citesc din ce in ce mai interesat de acest articol pana cand au aparut niste chestii care nu stiam ce inseamna si am dat mai jos,dar dand din ce in ce mai jos am vazut ca articolul este vai de capu lui de mare si am trecut direct la comm si te-ai apucat sa comentezi doar sa te aflii in treaba??dute-n cimitir!!!opriti-l careva!toata ziua n-a facut altceva decat sa dezgroape post-uri vechi si sa comenteze aiurea.ps:asa de anonim esti de iti faci de cap pe facebook.hai pa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Stiu ca este un topic vechi insa vreau sa stiu daca cei de la Yahoo mai codeaza la fel token-ul.Pe langa asta, am incercat o decodare dupa cum a explicat Slick dar nu mi-a rezultat acelasi string (acele perechi de caractere reprezentand hex-ul fiecarui caracter decodat). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brepcea Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Felicitari , mai lasat fara cuvinte nu stiam doar 20 % 30 % din aceste informatii . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr4ande440 Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Respect!Dupa 5 ani te-ai trezit si tu sa iti oferi respectu:)) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaByBoy Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 foarte bun, buna treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...