bDyds Posted September 23, 2014 Report Posted September 23, 2014 Salut, imi poate cineva oferi SEO pentru un keyword cu 17.5m rezultate? Cine ma poate ajuta sa imi dea mesaj privat si o sa iti zic keywordul, iar el sa imi zica pretul pe luna. Nu ma astept sa fie in top in cateva zile, dar sa se vada progrese si in 2-3 saptamani sa ajunga pe prima pozitie. Quote
M4T3! Posted September 23, 2014 Report Posted September 23, 2014 2-3 saptamani?... vrei sa zici in cel putin 6-7 luni sa ajunga pe prima pozitie. Quote
SPEEDE Posted September 23, 2014 Report Posted September 23, 2014 dupa cererea lui nu prea cred ca e in tema cu SEO" , vazand ca vrea si o nisa mai grea si 6-7 luni e optimist,oricum cred ca cea ce vrea el e minim 1 an in cel mai bun caz,daca vrea 2-3 saptamani daca ai noroc poate reusesti cu blackhat dar depinde si de vechimea domeniului,si nu stiu daca blackhat mai merge ... Quote
robertutzu Posted September 23, 2014 Report Posted September 23, 2014 SEO " 2-3 saptamani sa ajunga pe prima pozitie" pricelessdaca nu vrei sa iei teapa, rezultate concrete ai sa vezi cum a zis si @M4T3! Quote
blade4ever Posted September 23, 2014 Report Posted September 23, 2014 Un raspuns bun pentru "2-3 saptamani sa ajunga pe prima pozitie" ar fi : "Iti fac eu cu 3 euro vodafone SEO" . Nu exista nimeni sa iti garanteze prima pozitie in google la un key anume,cine garanteaza dinainte o pozitie exacta,indiferent de timp eu il scuip in gura . Quote