Guest Nemessis Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Internet Explorer 6 bug (browser flood)Autor: Nemessis – http://rstcenter.com / http://en.rstcenter.com Introduceti in browser un link de genul ftp://www.domain.com/file.pdf#blah=test sau ftp://www.oricesite.com/#nemessis in Internet explorer 6. Dupa ce incercati sa accesati pagina asteptati 3-4 secunde si inchideti fereastra respective. Sute de pagini vor aparea una dupa alta.Nu dati click pe linkul de aici pentru ca nu functioneaza direct de pe forumul nostru. Trebuie sa introduceti manual linkul sau folosind intr-o pagina html TEST Quote
michee Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 where the fuck did you come up with that idea? Quote
Guest Nemessis Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Ti-a functionat? Din 4 teste a functionat doar pe 2 pc-uri. Quote
SirGod Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 am incercat eu..mia aparut ca se incarca si apoi Not Responding... Quote
Guest Nemessis Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 ftp://www.domain.com/file.pdf#blah=testVezi daca functioneaza asa. Astept posturile voastre. Sunt curios la cati le merge Quote
SirGod Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 asa nici nu se mai incarca... EDITftp trebuie sa fie real sau merge si la ghici ? Quote
Guest Nemessis Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 La ghici. Updateuri la zi la win? Ce sistem de operare ai? Daca e xp ce versiune? Professional? Quote
SirGod Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Da,am toate updateurile in afara de IE7 pentru ca IE7 imi provoaca o "problema" la conexiunea de internet...(ie7 e inclus la automatic update)Windows XP Professional (5.1.2600) SP2 Quote
Guest Nemessis Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Asa am si eu si totusi functioneaza. Wtf!!! Quote
SirGod Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 nu stiu ce are..daca bag in browser:ftp://www.oricesite.com/#nemessisadica un site nonexistent,imi apare aia cu Windows can not acces .... iar daca bag site normal da Not Responding Quote
lucian Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Am asa : IE 6.0.2900.2180Update Version: SP2System:Microsoft Windows XPHome EditionVersion 2002Service Pack 2Am folosit:ftp://www.domain.com/file.pdf#blah=test http://www.domain.com/file.pdf#blah=test am facut testul de vreo 5 ori si cu link de ftp si de http si s-au deschis de fiecare data alte fereste. bug-ul merge atunci cand se incarca pagina si o inchizi. Mi s-a mai intamplat de multe ori faze din astea dar nu-mi dadeam seama de la ce ar putea fi .... banuiam ca-s virusat .... dar uite cate era problema Quote
michee Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 n-am apucat sa testez ca ti-am testat postu de dimineata inainte sa plec la munca........dar o sa testez diseara. Quote
bizkit1 Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 am incercat pe 5 calc si nu merge la nici unu`...asa ca Quote
moldy Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 e folositor la altceva oricum...iei de acolo un pic de acolo un pic si Quote
CobrA Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 e folositor bv nemessisba da tu ai facut 50 de posturi in 2 zile numai pe chestii dastea. (e frumos,tare ,marfa , bv) . esti un terminat. ce sloboz e folositor la asta. :evil: Dai ba unu ban Quote
loki Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 e folositor bv nemessisba da tu ai facut 50 de posturi in 2 zile numai pe chestii dastea. (e frumos,tare ,marfa , bv) . esti un terminat. ce sloboz e folositor la asta. :evil: Dai ba unu banpardon, 100 :shock: ... unde am pus caramida aia... ma mananca ceafa Quote
Argentin Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 nici mie nu-mi merge...la primul link imi apare pagina alba cu multe scrisuri...aia care iti apare cand n-ai netsi la al doilea link cu oricesite.com imi da nu stiu ce eroare si imi zice ca conecsiunea la servewr a fost resetata. Quote
Guest Kenpachi Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 nici mie nu-mi merge...la primul link imi apare pagina alba cu multe scrisuri...aia care iti apare cand n-ai netsi la al doilea link cu oricesite.com imi da nu stiu ce eroare si imi zice ca conecsiunea la servewr a fost resetata.) hahahaaaaaaaaa si ai mai luat si locu 1 la o nu stiu ce olimpiada ?cum sa zici la eroare aia alba cu multe scrisuri ) Quote
niek Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 nici mie nu-mi merge...la primul link imi apare pagina alba cu multe scrisuri...aia care iti apare cand n-ai netsi la al doilea link cu oricesite.com imi da nu stiu ce eroare si imi zice ca conecsiunea la servewr a fost resetata.) hahahaaaaaaaaa si ai mai luat si locu 1 la o nu stiu ce olimpiada ?cum sa zici la eroare aia alba cu multe scrisuri )rade ciob de oala sparta , be smart baby ! =) Quote