Jump to content
hirosima

nu merge facebook

Recommended Posts

Posted

Am incercat sa intru pe facebook si vad ca nu functioneaza. S-a mai intamplat odata saptamana asta.

Unable to connect

Firefox can't establish a connection to the server at www.facebook.com.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.

If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.

If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

Posted

Poate e vina unui stealer dintr-un botnet care in urma infectarii iti modifica hosts din windows sa trimite parolele prin server-ul lor. Si cum s-au infectat mai multi decat ii tine server-ul acum nu-ti mai merge..

Da un traceroute la facebuci

Posted
posibil sa fie de la mine problema. Astazi mi-a scanat bitdefender pc-ul si mi-a gasit doi virusi. Am intrat si pe facebook si am schimbat parola. Sper ca s-a rezolvat!!

Varianta online adica extensia aia din browser? Daca te referi la aia e de rahat si te sfatuiesc sa bagi un scan cu Emsisoft Anti-Malware are o rata de detectie 94,2 % :D e cel mai bun program cand vine vorba de Malware/Spyware etc...

Posted
Poti scana si in Safe Mode. Stiu ca am avut surprize cand a gasit fisiere infectate numai cand il rulam din Safe Mode.

o sa dau scan si in safe mode, mi-am descarcat si herdprotect.

Mersi mult baietii

Posted
Problema e de la tine, nu de la facebook.

Citeste si tu reply inainte sa comentezi aiurea ... problema s-a rezolvat dupa 1 zi vi si tu sa spui ca e problema de la el

stia asta ;) incearca sa citesti celelalte reply-uri inainte sa comentezi aiurea :|