D3v1lz Posted October 18, 2014 Report Posted October 18, 2014 Bau-Bau nebuna comunitate , sunt D3v1lz , numele asta badass vine de la Devil --> Diavol , nu sunt ateu nici illuminat , nici credincios , nici budist , nici nimica , i have my personal GOD! Sunt genul de om care ar alege raul dintre bine si rau , doar din motivul ca e plictisit... Asa deci , am 16 ani , ma pricep la White-Hat , ethical si scheme bengoase :> ... Kali Linux-ul e casa mea , instalat si pe telefon si pe laptop ca al doilea OS. Experienta , doar de 2 ani , acuma trec la punctul culminant al hackingului si vreau sa invat atacurile prin bluetooth , am auzit ca sunt complexe si posibile , am vazut multe video-uri si incerc sa studiez acest lucru... Fac hacking in mare parte pentru profit , nu bag mana in foc ca n-am facut nimic ilegal pana acuma , dar daca am facut ceva ilegal n-am castigat mai mult decat un simplu joc pe Steam sau un Sandwich de la un cont de metin , zic si eu ironic. Daca aveti intrebari , o sa raspund la ele cu cea mai mare placere! Quote
Aerosol Posted October 18, 2014 Report Posted October 18, 2014 Nu stiu de ce dar cred ca te cunosc... cat despre titlu' mai cocalaresc nu putea fi, D3v1lz e cam de h4x0r numele tau, puteai sa pui Devil da e mai "Smk jha"On:// bine ai venit. Quote
D3v1lz Posted October 19, 2014 Author Report Posted October 19, 2014 Oh merci ... Stiu @Aerosol , asta era intentie , urasc cocalarii , un mod ironic sa-mi arat ura fata de ei , si nu sunt h4xor daca asta insinuezi , am fost inainte pe acest forum dar demult , cam 2/3 ani .. am facut greseli de ortografie si am iesit de pe forum Stii ca hackingul e o arta digitala , asa e si numele meu :3 si apropo avatarul vine de la : Devil's Eyes See Everything. Quote
aleee Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 Schimba stilul asta de scris, nu esti interesant... Quote
badboy17 Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 "hacking" m-ai spart...Bine ai venit, baiatu cu ethicalu! Quote
Reckon Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 Incearca sa reduci din emoticons, nu te ajuta cu nimic.Cum rezolv problema asta?:msfconsole unexpected encode number on value(00)Bine ai venit. Quote
D3v1lz Posted October 19, 2014 Author Report Posted October 19, 2014 neeeehhh , ma distreaza moimele astea , sincer , si arata ca sunt nepasator in timp ce in acel moment imi pasa. Stii , conteaza si caracterul tau daca esti hacker. Moimele astea ma fac inofensiv , se poate sa fiu , momentan. Quote
Mrcucubaux Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 neeeehhh , ma distreaza moimele astea , sincer , si arata ca sunt nepasator in timp ce in acel moment imi pasa. Stii , conteaza si caracterul tau daca esti hacker. Moimele astea ma fac inofensiv , se poate sa fiu , momentan.MOIME? Quote
io.kent Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 Iti urez bun venit, ar fi nepoliticos ca totii dintre noi sa te luam la intrebari, in cateva zile ne dam seama cat de bine cunosti kali, si cat de repede alergi mouse-ul.. Quote
Reckon Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 neeeehhh , ma distreaza moimele astea , sincer , si arata ca sunt nepasator in timp ce in acel moment imi pasa. Stii , conteaza si caracterul tau daca esti hacker. Moimele astea ma fac inofensiv , se poate sa fiu , momentan.Daca eu sunt (dupa parerea ta) moima, inseamna ca dumneata esti domnisoara de onoare . Quote
Aerosol Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 (edited) Daca eu sunt (dupa parerea ta) moima, inseamna ca dumneata esti domnisoara de onoare .Frate serios acum hai sa nu ii umplem prezentarea omului de shit-uri daca aveti chef de cearta exista PM! @afanasev acel ban a fost pentru 5 zile so what? si nu am basini ca nu mananc fasole hai da-ti log out! Edited October 19, 2014 by Aerosol Quote
afanasev Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 @Aerosol: citeste aici ca sa iti amintesti, si mai lasa basinile. Quote