SilenTx0 Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 (edited) Vectorul se execut? automat, f?r? s? fie nevoie de interac?iunea userului.Voi posta ?i video mai incolo. Edited October 26, 2014 by SilenTx0 1 Quote
BitMap Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 Good job.Sa ne lasi un feedback cand o sa fie momentul, sa vedem si noi ce au zis 'baietii' Quote
SilenTx0 Posted October 24, 2014 Author Report Posted October 24, 2014 Good job.Sa ne lasi un feedback cand o sa fie momentul, sa vedem si noi ce au zis 'baietii' Am sa revin cu un write-up + video poc dupa ce o rezolva. E foarte interesant? vulnerabilitatea. Quote
Aerosol Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 Felicitari sunt curios cat vei primi pe ea. Quote
abraxyss Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 Nu trebuie nici macar sa deschida mailul? Quote
SilenTx0 Posted October 26, 2014 Author Report Posted October 26, 2014 Nu trebuie nici macar sa deschida mailul?Nu, nu e nevoie. NU trebuie s? fac? nimic decât s? intre pe mail.yahoo.com Quote
abraxyss Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 Kudos l-as fi vandut in locul tau Quote
nacks Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 Nu, nu e nevoie. NU trebuie s? fac? nimic decât s? intre pe mail.yahoo.com e jale atunci Quote
SilenTx0 Posted October 26, 2014 Author Report Posted October 26, 2014 e jale atunci Este...sunt curios la cât vor estima cei de la Yahoo valoarea acestei vulnerabilit??i. Sper doar sa nu fie duplicate. De curiozitate, voi cam cât crede?i c? ar valora având în vedere ca este stored ?i nu necesit? înteractiunea userului? Quote
nacks Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 Este...sunt curios la cât vor estima cei de la Yahoo valoarea acestei vulnerabilit??i. Sper doar sa nu fie duplicate. De curiozitate, voi cam cât crede?i c? ar valora având în vedere ca este stored ?i nu necesit? înteractiunea userului?Eu cred ca undeva in jurul sumei de 5000 $ ... daca este peste dai o bere Quote
TheTime Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 Stiindu-i pe cei de la yahoo, nu cred ca vei primi peste $1.5k, dar iti tin pumnii pentru cat mai mult.Sa nu uiti de noi cu VPOC sau poate o sa ceri un public disclosure pe hackerone. Quote
SilenTx0 Posted October 26, 2014 Author Report Posted October 26, 2014 Stiindu-i pe cei de la yahoo, nu cred ca vei primi peste $1.5k, dar iti tin pumnii pentru cat mai mult.Sa nu uiti de noi cu VPOC sau poate o sa ceri un public disclosure pe hackerone.Sunt de acord cu tine referitor la reward. A fost o vreme când pl?teau foarte prost, 250$ pe un source code disclosure in care se gaseau credentialele de la baza de date dar am prins ?i vremuri mai bune când au dat mai mult decât m? a?teptam. Nu uit, am scris deja în mare parte articolul iar vPoc-ul e gata de mult. Dup? ce repar? vulnerabilitatea, le voi posta. Quote
SilenTx0 Posted October 27, 2014 Author Report Posted October 27, 2014 (edited) Voi posta în seara asta articolul + vPoc-ul.Edit: vPoC: Edited October 27, 2014 by SilenTx0 Quote
nacks Posted October 27, 2014 Report Posted October 27, 2014 Voi posta în seara asta articolul + vPoc-ul.Edit: vPoC: ... tocmai ce spuneai de duplicate ... pacat Quote
SilenTx0 Posted October 27, 2014 Author Report Posted October 27, 2014 ... tocmai ce spuneai de duplicate ... pacat Eh, poate am mai mult noroc la urmatoarea:d. Quote
daatdraqq Posted October 27, 2014 Report Posted October 27, 2014 Eh, poate am mai mult noroc la urmatoarea:d.Data viitoare vinde-l , daca asta a fost duplicat eu imi tai pula si o dau la rate. Quote
SilenTx0 Posted October 27, 2014 Author Report Posted October 27, 2014 Data viitoare vinde-l , daca asta a fost duplicat eu imi tai pula si o dau la rate.Nici eu nu cred ca era duplicat...a mai raportat cineva de pe forum dup? mine, a?tept s? vad ce ii spun ?i lui. Quote
BitMap Posted October 27, 2014 Report Posted October 27, 2014 ... and are working on a fixCome on, it's not rocket science. De cand o tot repara.Foarte tare vulnerabilitatea, dar lasa ca nu e nici ultima Quote
quadxenon Posted October 27, 2014 Report Posted October 27, 2014 Tot tu ai mai patit-o o data : https://rstforums.com/forum/83580-xss-yahoo-mail.rst#post551989 Quote
SilenTx0 Posted October 27, 2014 Author Report Posted October 27, 2014 Tot tu ai mai patit-o o data : https://rstforums.com/forum/83580-xss-yahoo-mail.rst#post551989Oho, ?i doar o data?))) (Btw, 250$ am luat pe aia, penibil de pu?in) Quote
abraxyss Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Aviz amatorilor de show-off, ideal ar fi sa faceti video-urile, pozele si POC-urile inainte de a raporta, dar sa postati show-offul dupa ce va raspund, pentru ca e plin de sacali. Poate l-a gasit cineva de pe forum si l-a raportat inaintea ta. Quote
aelius Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Aviz amatorilor de show-off, ideal ar fi sa faceti video-urile, pozele si POC-urile inainte de a raporta, dar sa postati show-offul dupa ce va raspund, pentru ca e plin de sacali. Poate l-a gasit cineva de pe forum si l-a raportat inaintea ta.A fost un individ pe aici care facea asa. Quote
SilenTx0 Posted October 29, 2014 Author Report Posted October 29, 2014 Aviz amatorilor de show-off, ideal ar fi sa faceti video-urile, pozele si POC-urile inainte de a raporta, dar sa postati show-offul dupa ce va raspund, pentru ca e plin de sacali. Poate l-a gasit cineva de pe forum si l-a raportat inaintea ta.Eu mereu postez POC-urile la cateva zile dup? ce raportez/dup? ce mi se r?spunde. Din câte mi-am dat seama, prima persoan? care a raportat vulnerabilitatea a facut-o cu vreo 3-4 zile înaintea mea... Quote