Jump to content
PetreTerror

Intrebare emag.

Recommended Posts

Conform conditiilor de retur eMAG:

- Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

- Produsul returnat trebuie s? fie insotit de certificatul de garantie in original, daca acesta este emis de producator/distribuitor. Certificatul de garantie emis de Depanero se regaseste in contul de client din site si nu este necesara atasarea lui.

- In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Link to comment
Share on other sites

Eu am dat un laptop cumparat a 2 zi inapoi ca avea un pixel mort aproape de centrul ecranului,l-am pus inapoi in cutie cu toate actele,foile si ce mi-au dat ei. L-am "sigilat" cu doi plasturi mari de scoci lat bej si aia a fost.

Mi se pare normal sa il inapoiezi cum l-ai primit,asa ca nu vei avea probleme.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...