Jump to content
TYJ

Am nevoie de un programator pentru un site

Recommended Posts

Posted

Salut.

Am nevoie de serviciile unui programator cu cunostinte avansate.

Este vorba despre 2 proiecte. Unul pentru un site de promovari online gen ZUMZI.RO si FUNGROUP.RO , iar altul pentru un site de gambling gen zaruri, dice etc.; cum ar fi WIN88.ME

Astept PM.

P.S: Am nevoie de cineva care sa se descurce cu adevarat, nu incepatori. Plata se face fata in fata; astfel se evita si tepile.

Posted

salut daca vrei sa vb astept pm

Salut.

Am nevoie de serviciile unui programator cu cunostinte avansate.

Este vorba despre 2 proiecte. Unul pentru un site de promovari online gen ZUMZI.RO si FUNGROUP.RO , iar altul pentru un site de gambling gen zaruri, dice etc.; cum ar fi WIN88.ME

Astept PM.

P.S: Am nevoie de cineva care sa se descurce cu adevarat, nu incepatori. Plata se face fata in fata; astfel se evita si tepile.

Posted
salut daca vrei sa vb astept pm

Ti-am dat PM.

Ai cunostinte avansate sau medii? Iti spun ca la ceea ce vreau eu este nevoie de cunostinte destul de avansate.

La site-ul ala de promovari online gen fungroup.ro este mai simplu, dar win88.me trebuie si js

Posted

Am eu un script deja facut cu 3 joculete de "noroc" (merg setate ratele de castig) si cu pariuri sportive. Este inspirat din win29.

Nu il mai are nimeni. Are implementata metoda de plata prin LibertyReserve, dar se poate adapta la o alta.

Zi-mi daca esti interesat si iti arat demo pe localhost.