Shadow86 Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 Buna , desi suna interesant titlul despre asta e vorba. Am la lucru un laptop cumparat de la o firma si care tot se bloca. A fost trimis in garantie , dupa ce au facut aia de acolo 1000 de teste pe hdd/rami nu au gasit nimic. Singura solutie care au spus ei ca se poate e sa " stricam" noi laptopul , orice la el , rami , proc , hard , si sa il trimitem la ei si ne face storno pe el .So my question now ?? Cum naiba il stric intentionat ? Quote
Cronicles Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 Baga doua fire la 220 v sau mai putin in mufa jack trebuie sa ii sara capacele Quote
devianc3 Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 Baga doua fire la 220 v sau mai putin in mufa jack trebuie sa ii sara capaceleSper ca intelegi ca trebuie stricat "cu cap". Poti spune pa-pa garantiei astfel. Quote
leaklife Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 Sper ca intelegi ca trebuie stricat "cu cap". Poti spune pa-pa garantiei astfel.Faci rost de un cablu vechi de alimentare pentru laptop care sa se potriveasca cu al tau. Tai cablul, il legi de un stecher si conectezi laptopul direct la priza (fara sursa) sau eventual la 380V. Quote
Dubfx Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 Descarca un GPU stresser si pune o banda de scotch lat peste fanta de ventilatie. Quote
Bydyadm Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 Daca ii dai HDD-ului mult de lucru sa fie actionat mereu sa treaca peste 55 de grade eventual si mai mult, o sa cedeze, eventual sa-l ti intr-o camera in care e foarte cald si sa fie pus pe pat. Nu stiu ce soft ar face lucuru asta sa iti tina hdd mereu solicitat cateva zile 2 -3.. Quote
EdeRVisS Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Fa rost de un condesator foarte mare, incarca-l si descarca-l pe contactii laptop-ului de la baterie! Quote
Aerosol Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Fute-i un pumn ( am ars 5 HDD-uri) in felul asta Quote