Guest Nemessis Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Patched. Momentan au rezolvat problema. Ramane de vazut daca Slick mai vrea sa continue proiectul sau ne apucam de altceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smiley4xc Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 pai se zice ca va fi dat numai membrilor forumului RST .. adica si noi .. de ce nu il putem avea Link to comment Share on other sites More sharing options...
drealecs Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 pai se zice ca va fi dat numai membrilor forumului RST .. adica si noi .. de ce nu il putem avea looolsarmanii... ce-ar face ei sa castige chiar si conturi pe forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
go_sword Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 pai se zice ca va fi dat numai membrilor forumului RST .. adica si noi .. de ce nu il putem avea nici eu si nici tu nu faci parte din staff Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzu2250 Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 m-am uitat si eu de curiozitate la membrii ...peste 300 in ultimele 3 zile )))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kenpachi Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 asta spune multe despre mentalitatea de milog a romanului ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
20cmrecords Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Vreau si eu programu` sa ma pish pe ei putin Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladiii Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Vreau si eu programu` sa ma pish pe ei putin Din pacate, prima versiune nu mai functioneaza. Testat azi la pranz.Oricun, SlicK rulz ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kenpachi Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Din pacate, prima versiune nu mai functioneaza. Testat azi la pranz.Oricun, SlicK rulz !tipica mentalitate de roman partea a 2'a ... pupi'n'pulist ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rair Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Daca cei de la media pro au rezolvat problema cred ca ar fii bine sa ne spui cum ai facut, nu sa dai programul.Daca nici asta nu vrei inseamna ca esti prea mandru de tine si asta o sa te coste...P.S. al dracu de milogi va rog datzimi si mie macar versiunea 2........va rog mult!!nu gau la nimeni jurrrrrrr!!!!...........dak v-ati gandic ca putetzi avea incredere sa imi spuneti ca sa va dau un id de messVreau si eu programu` sa ma pish pe ei putin Omu a zis clar ca nu il da.Nu faceti decat sa va umiliti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maros2060 Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 100%....al..publica....dupa ce .. ...securizeazã.. :roll: ...conquiztador....ca in joc...sunt niºte ... :? ...premi....si daia........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4Rk M3sSIah Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Off-topic:Tu nu stii sa vorbesti(scrii) normal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 100%....al..publica....dupa ce .. ...securizeazã.. :roll: ...conquiztador....ca in joc...sunt niºte ... :? ...premi....si daia........ wtf ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wh0re6asm Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Ne recomanda vad sa stergem temporary files....nu-mi vine sa cred ca ar fi putut fi stocat local fisierul de exploatat!!! Daca e asa...sunt niste incepatori si niste plagiatori astia de la conquiztador Link to comment Share on other sites More sharing options...
moldy Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Este discutabila treaba cu v2.0 Beta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maros2060 Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Off-topic:Tu nu stii sa vorbesti(scrii) normal?cine ma eu :evil: ....... :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirginMary Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Este primul meu post pe RST. Ma bucuri ca si hackerii romani si-au tras site :mrgreen: Am facut niste experimente cu un sniffer sa vad care este protocolul folosit de conquiztador si vreau sa va impartasesc cate ceva din descoperirile mele. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirginMary Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Protocolul este bazat pe XML si mesajele sunt plain text.Serverul trimite intrebarile catre client prin pachete cu date de genul:<QUESTION RATING="3.0" CREATOR="Infernal" KEY="4D..." QUESTION="4E56..." OP1="4B2F..." OP2="..." OP3="..." OP4="..."/>unde KEY, QUESTION, OP1234 iau valori hexazecimale.Dupa cum vedeti doar intrebarile si variantele de raspuns sunt hashuite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirginMary Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Singurul mod in care se poate vedea cum se face codarea lor este sa se decompileze fisierele Flash folosind de exemplu Sothink. Mai am nevoie de inca un reply sa postez linkul Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheREV Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 eu sa fi fost in loc la rst nu publicam programul si le furam la aia laptopurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheREV Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 de fapt un hacker nici nu publica nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 de fapt un hacker nici nu publica nimic.Nu suntem hackeri. Spre marea ta dezamagire hackerii publica cam tot ce gasesc pentru ca se ocupa de securizarea sistemelor si a aplicatiilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maros2060 Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 100%....al..publica....dupa ce .. ...securizeazã.. :roll: ...conquiztador....ca in joc...sunt niºte ... :? ...premi....si daia........ wtf ?ce inseamna WTF ? :?: ......... :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Pa Maros. Acum ai aflat si ce inseamna ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaHaReT Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 offtopic : asta trebuie arhivat si pus in cui ... fenomene de oameni pe aici ... ! ontopic : e dragut jocu , vreau prosoapeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...