altar40 Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Salut,O sa va spun pe scurt ca n-am chef si timp pentru a scrie romane,este vorba de un mic tutorial despre cum sa "faceti" bani cu acest site.-este online de 5 ani-plata minima 0.60$-cashnhits.comDe ce aveti nevoie-windows xp (se misca relativ mult mai bine log on/log off)-aol 9.0 vr-google chrome-vointa-tigariCreati cont windows de ex 1 apoi intrati in acel cont setand din chrome functia de pastrare a datelor pana parasiti pagina.Instalati aol-ul va creati un cont apoi ma gandesc ca stiti cum sa-l setati sa lucreze pe proxy.Va creati cont apoi pe yahoo facebook(unele survey-uri pentru completarea lor va vor cere si cont de facebook) paypal cashnhits,aici la creatul conturilor nu incercati sa faceti pe hacerii pentru ca cu cat terminati mai repede de creat un cont o sa va ceara sa confirmati cu nr de tel si nu cred ca doriti asta.Daca credeti ca puteti sa lucrati in acest regim in moduri diferite este ok,mie asa mi s-a parut mai sigur.Banii de pe acest site nu o sa-i faceti din reclame ci din survey-uri,insa nu sunt greu de facut credeti-ma.Eu de ex stau o jumatate de ora de cand incep sa creez conturile si pana termin apoi las in cont intre 5 si 11 dolari asta depinde de survey-urile disponibile,sunt survey-uri de 4,3,2 respectiv 1 dolar.Cel mai important de stiut NU va puneti multitudinea de conturi cu referal pentru ca o sa le stearga,vb din propria experienta.O dovada de platiCare aveti nelamuriri intrebati ca nu dau cu parul.
crazzzyjimmy Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 (edited) Cati $ faci pe un cont per zi?De ce iti trebuie proxy, pentru a 'prinde' mai multe reclame ?Ce face aol 9.0 vr..?Unde sunt surveyurile de 1,2,3 sau 4 $ ??? In neant?!. Edited November 12, 2014 by crazzzyjimmy
altar40 Posted November 12, 2014 Author Report Posted November 12, 2014 Intre 5 si 11 $/zi/cont se poate si mai mult dar nu stau sa-mi bat capul cu restul survey-urilor le aleg pe cele mai simpleAol il folosesc pentru ca pe ro nu sunt asa multe survey-uri si reclame + ca daca te vede din ro cand dai cashout te supune unor intrebari.....Aol 9.0 vr schimba ip-urile doar din Virginia,am incercat si alte programe dar la cererea banilor m-au intrebat "tell us what is your real contry".Eu pot crea 15 conturi/zi si fac cashout doar la 3-4 zile ca sa nu se prinda
crazzzyjimmy Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Cashout pe acelasi cont de paypal?!
Cronicles Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Pai da nu te prind ca ai mai multe conturi ?
altar40 Posted November 12, 2014 Author Report Posted November 12, 2014 Daca cititi ce-am scris mai sus nu o sa va prinda astazi am mai dat request la vreo 7 conturi in jur de 90$ total
D3mEnT Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Daca ma uit atent, observ ca platile sunt facute de persoane/emailuri diferite. Oare de ce?
Eddie91 Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 @altar40 de curiozitate ai spus ca faci conturi noi mereu,cum faci sa dai extragere pe aceelasi cont?Iar eu stiam ca doar pe AOL 8 mai merge.
crazzzyjimmy Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 (edited) Aiurea ... n-mii de conturi de paypal ?!Dupa 4~5h de auto surf pe youtube am $0.04088 .. ce pisicii mei ?Arata-mi unde platesc cu 1$/ad ... inafara de pagina in care trebuie sa intrii pe siteurile specificate de ei si sa iti cumperi de exemplu cont premium acolo ?!Singura chestie care-mi trece acum prin cap este ca, avand proxy-ul ala iti ofera ads-uri gen 0.1$ ?! Edited November 12, 2014 by crazzzyjimmy
altar40 Posted November 12, 2014 Author Report Posted November 12, 2014 @crazzzyjimmy intra la ramura surveys de acolo se fac banii parca am vorbit in chineza mai sus.Cand am spus sa folositi aol 9.0vr am vorbit singur nu?
Eddie91 Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 E frumos da` nu prea. Mai bine faci spam pe facebook si castigi mai bine si nu mai e nici futerea asta.
altar40 Posted November 13, 2014 Author Report Posted November 13, 2014 Deoarece am primit prea multe PM-uri m-am decis sa-i dau de lucru la camtasia ca sa fie toata lumea multumitaNu imi mai trimiteti PM-uri inutile gen cum imi fac cont pe aol si de unde descarc proxy,am scris in primul post ca aol-ul contine proxy doar ca acesta trebuie setat.Pe link-ul respectiv aveti toate detaliile despre cum sa il setati,use your brain How to change ip using AOL dialer aka proxy | Lightning WebMai jos am filmat in timp ce executam cateva survey-uri dar din pacate n-am mai prins celelalte survey-uri care le-am facut pana sa ma apuc de filmat asa ca am facut doar o parte din ele cele mai simple evident.Daca aveti chef sa va umpleti c-ul cu toate laturile de programe&shit n-aveti decat sa downloadati sau sa pierdeti timpul cu survey-uri de completat "cati pisici a fatat cateaua","how many times your mother is changing her bra" etccashnshit tutorial
DotA Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 Cum iti schimba tie ip-u aol nu inteleg. Intru pe whatismyip de pe chrome>Ip-u meu, intru de pe aol>ip de america(browserul lor sau ce moloz e). Am windows 8 si internet: Fibra optica, cablu din stalp in pc. Astept si eu un feedback.
altar40 Posted November 13, 2014 Author Report Posted November 13, 2014 Undeva ai comis o greseala mai verifica odata la conection type sa fie pe home network
DotA Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 NU era activat Home network, dar acum e mai rau de cand l-am activat: http://picz.ro/img/207748.jpg
altar40 Posted November 14, 2014 Author Report Posted November 14, 2014 click dreapta pe icoana din notification icons din dreapta apoi sistem information utilities-rebuild aol adapter daca nici asa nu merge instaleaza windows xp.Aceleasi probleme le-am avut si eu cand foloseam windows 7/8.Cand am spus windows xp aveam un motiv.Pe langa asta mi se deconecta fara nici o avertizare si ma descoperea.
tuyuk18 Posted November 24, 2014 Report Posted November 24, 2014 Salut! Am incercat si eu si mi-au banat cateva conturi. Am folosit AOL 9.0vr versiunea de care zici tu. Dupa ce am facut survey-urile am dat cash out si am inceput cu alt cont dupa ce am deconectat si conectat iar AOL-ul.Am facut doar un user in windows pt log off/on. Ce am gresit? Paypal-ul care il faci pt fiecare cont trebuie sa aiba si card atasat? Eu doar am confirmat mail-ul la el si imi arata ca e inregistrat doar 40%.Ce trebuie sa fac ca sa mearga si sa nu mai imi dea ban aiurea?
altar40 Posted November 24, 2014 Author Report Posted November 24, 2014 Nu trebuie sa atasezi card la pp,am spus sa faci user windows pentru fiecare cont in parte doar daca nu esti vreun guru in ale cookies-urilor si le poti controla cum vrei tu.Nu repeta aceleasi miscari pe toate conturile fa random la click-uri si survey-uri
bRo#anonim! Posted November 25, 2014 Report Posted November 25, 2014 Un numar de telefon pentru aol?De jumatate de ora tot incerc sa pun un numar de telefon si tot imi spune ca nu este valid......
tuyuk18 Posted November 25, 2014 Report Posted November 25, 2014 merci pt raspuns! Mi-au intrat 5$ in contul de paypal dar nu pot sa-i scot sub nicio forma ca imi zice ca e invalid contul ca trebuie sa bag contul bancar card toate kkt-urile......ce pot sa-i fac? Nu imi apare nici sa transfer ca Gift nimic...cand dau send imi apare ; Your account is limited. Please check your Account Overview page for messages about resolving this problem.M-a disperat jur
llxXxll Posted November 25, 2014 Report Posted November 25, 2014 Cam cat scoti pe saptamana cu dracia asta ?
Sinkz Posted November 26, 2014 Report Posted November 26, 2014 Am incercat si eu aseara,dar cu un singur cont. Problema este ca am completat cateva survey dar nu au intrat toti banii... Care sa fie problema?
altar40 Posted November 26, 2014 Author Report Posted November 26, 2014 O sa raspund in mare....la totiMulte survey-uri nu sunt bune...INCERCATI sa nu le faceti identic la toate conturile pentru ca o sa fiti banati datorita similaritatilor.Cand faceti conturile v-am spus sa aveti aol activat,iar cand intrati in pp pentru creare cont sa fie ales Romania,dupa care confirmarea contului cu yahoo.Am peste 150 conturi create pana acum si n-am intalnit problemele astea.
Sinkz Posted November 26, 2014 Report Posted November 26, 2014 Aiurea daca "multe" survey nu sunt bune. Pierzi o gramada de timp sa le completezi. Era buna de facut in timpul liber cand nu ai ce face o ora sau doua. N neaparat cu enspe conturi.
Guest AndreiMihai Posted November 26, 2014 Report Posted November 26, 2014 Am incercat si eu pana la urma, dar sincer m-am plictisit dupa 5 minute, si am renuntat. Da-l incolo ca mai bine repar un calculator la vecinu' si fac mai repede si mai usor banii aia pe 1 zi. Parerea mea personala.