GarryOne Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 Am vazut ca a disparut u2bviews si am nevoie de asa ceva. Stiti o alternativa buna la asta? Daca e foarte bun serviciul si are preturi rezonabile, atunci iau in calcul si serviciile cu plata, dar de dorit fara. Multumesc. Quote
vex0r Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 (edited) Nu prea o sa mai poti gasi o alternativa buna deoarece mai toate aceste servicii au fost fixate de youtube pentru ca erau folosite prea mult pentru blackhat. Adica nu stiu... de u2bviews si EnhanceViews si inca cateva stiu ca au fost patchuite, dar poate mai sunt cateva in viata, de exemplu vagex sau SYV (Share Youtube Videos pe baza de mobile views). Eventual le poti testa, daca nu ai cont de Vagex ti-l dau pe al meu ca nu l-am folosit niciodata.Eu oricum cumpar views de pe xlviews.com, 0.30 parca pentru 1200 views. Acum nu stiu daca sunt safe ca eu le cumpar pentru ppd. Dar sunt foarte multumit //. Am observat ca s-a dat drumul iarasi la Sing Up pe Vagex. Dar daca vrei contul fara ati mai bate capul eu ti-l dau cu drag pe al meu! Edited November 13, 2014 by vex0r Quote