Jump to content
vladmir

Monetizare Victime

Recommended Posts

Posted
  Flesh said:
PPI ...instalezi programu de la ei la fiecare in pc !

cam cat fac din asta ? care e cel mai bun ppi ? pot instala ppiuri de la retele diferite ca sa fac mai mult ?

Guest AndreiMihai
Posted

Ce prostie mi se pare treaba asta cu infectarea oamenilor sa faci bani ca un sarac.....Nu o sa pot sa inteleg niciodata de ce sunt atati oameni fara minte care viruseaza pe altii....

Posted
  AndreiMihai said:
Ce prostie mi se pare treaba asta cu infectarea oamenilor sa faci bani ca un sarac.....Nu o sa pot sa inteleg niciodata de ce sunt atati oameni fara minte care viruseaza pe altii....

Eu nu inteleg de ce te bagi pe threadul meu ca sa vorbesti prostii ? Daca nu iti place infectarea oamenilor atunci de ce stai pe rst ? E forum de hacking/it security . Daca vrei forum romanesc exclusiv programare du-te pe softpedia .

Posted
  tqcsu said:
@vladmir: Vezi ca te-ai aprins prea repede si ai ratat esentialul?

Scuza-ma , tu faci bani ca un bogat ? Ultima oara cand am citit forbes 500 , nu am vazut ceva scris despre tine . Si nu exista metoda de facut bani "ca un sarac" exista doar metode de facut bani .

La inceput toate produc relativ putin fata de nevoile tale . Eu momentan nu ma hranesc din rat-uri , ci o fac de fun (plus ca sunt la inceput) .

Posted

@vladmir mai ai si butonul pentru report in caz ca ti se pare ca nenea face offtopic sau te deranjeaza cu ceva (in ordinea regulamentului https://rstforums.com/forum/59818-regulamentul-forumului-ro.rst )

Sunt multi user care in thread-uri spun ca sunt contra astfel de lucruri, dar pe privat au alta fata si discuta lucruri mai rele.

Ontopic: Nu prea ai metode "legale" de a face un ban de pe urma rat-urilor, in afara de PPI si mining. Dar pentru mining ai nevoie de calculatoare la ordinea sutelor, daca nu a miilor.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...