vladmir Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Buna ziua . Care e cea mai buna metoda de a monetiza victimele din rat ? Va rog fara cc/blackmail.
Flesh Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 PPI ...instalezi programu de la ei la fiecare in pc !
vladmir Posted November 18, 2014 Author Report Posted November 18, 2014 Flesh said: PPI ...instalezi programu de la ei la fiecare in pc !cam cat fac din asta ? care e cel mai bun ppi ? pot instala ppiuri de la retele diferite ca sa fac mai mult ?
Guest AndreiMihai Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Ce prostie mi se pare treaba asta cu infectarea oamenilor sa faci bani ca un sarac.....Nu o sa pot sa inteleg niciodata de ce sunt atati oameni fara minte care viruseaza pe altii....
vladmir Posted November 18, 2014 Author Report Posted November 18, 2014 AndreiMihai said: Ce prostie mi se pare treaba asta cu infectarea oamenilor sa faci bani ca un sarac.....Nu o sa pot sa inteleg niciodata de ce sunt atati oameni fara minte care viruseaza pe altii....Eu nu inteleg de ce te bagi pe threadul meu ca sa vorbesti prostii ? Daca nu iti place infectarea oamenilor atunci de ce stai pe rst ? E forum de hacking/it security . Daca vrei forum romanesc exclusiv programare du-te pe softpedia .
vladmir Posted November 18, 2014 Author Report Posted November 18, 2014 tqcsu said: @vladmir: Vezi ca te-ai aprins prea repede si ai ratat esentialul?Scuza-ma , tu faci bani ca un bogat ? Ultima oara cand am citit forbes 500 , nu am vazut ceva scris despre tine . Si nu exista metoda de facut bani "ca un sarac" exista doar metode de facut bani . La inceput toate produc relativ putin fata de nevoile tale . Eu momentan nu ma hranesc din rat-uri , ci o fac de fun (plus ca sunt la inceput) .
scriptlordz Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 la ce va referiti cand ziceti ppi?
awnly3jhc2g Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 @vladmir mai ai si butonul pentru report in caz ca ti se pare ca nenea face offtopic sau te deranjeaza cu ceva (in ordinea regulamentului https://rstforums.com/forum/59818-regulamentul-forumului-ro.rst )Sunt multi user care in thread-uri spun ca sunt contra astfel de lucruri, dar pe privat au alta fata si discuta lucruri mai rele. Ontopic: Nu prea ai metode "legale" de a face un ban de pe urma rat-urilor, in afara de PPI si mining. Dar pentru mining ai nevoie de calculatoare la ordinea sutelor, daca nu a miilor.
vladmir Posted November 18, 2014 Author Report Posted November 18, 2014 scriptlordz said: la ce va referiti cand ziceti ppi?pay per install...adware adica...iti baga reclame fortate in browser ...
wildchild Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Asta-i fraud?, ban permanent! Nu toler?m a?a ceva pe forum!