vladmir Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Buna ziua . Care e cea mai buna metoda de a monetiza victimele din rat ? Va rog fara cc/blackmail.
Flesh Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 PPI ...instalezi programu de la ei la fiecare in pc !
vladmir Posted November 18, 2014 Author Report Posted November 18, 2014 PPI ...instalezi programu de la ei la fiecare in pc !cam cat fac din asta ? care e cel mai bun ppi ? pot instala ppiuri de la retele diferite ca sa fac mai mult ?
Guest AndreiMihai Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Ce prostie mi se pare treaba asta cu infectarea oamenilor sa faci bani ca un sarac.....Nu o sa pot sa inteleg niciodata de ce sunt atati oameni fara minte care viruseaza pe altii....
vladmir Posted November 18, 2014 Author Report Posted November 18, 2014 Ce prostie mi se pare treaba asta cu infectarea oamenilor sa faci bani ca un sarac.....Nu o sa pot sa inteleg niciodata de ce sunt atati oameni fara minte care viruseaza pe altii....Eu nu inteleg de ce te bagi pe threadul meu ca sa vorbesti prostii ? Daca nu iti place infectarea oamenilor atunci de ce stai pe rst ? E forum de hacking/it security . Daca vrei forum romanesc exclusiv programare du-te pe softpedia .
vladmir Posted November 18, 2014 Author Report Posted November 18, 2014 @vladmir: Vezi ca te-ai aprins prea repede si ai ratat esentialul?Scuza-ma , tu faci bani ca un bogat ? Ultima oara cand am citit forbes 500 , nu am vazut ceva scris despre tine . Si nu exista metoda de facut bani "ca un sarac" exista doar metode de facut bani . La inceput toate produc relativ putin fata de nevoile tale . Eu momentan nu ma hranesc din rat-uri , ci o fac de fun (plus ca sunt la inceput) .
scriptlordz Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 la ce va referiti cand ziceti ppi?
awnly3jhc2g Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 @vladmir mai ai si butonul pentru report in caz ca ti se pare ca nenea face offtopic sau te deranjeaza cu ceva (in ordinea regulamentului https://rstforums.com/forum/59818-regulamentul-forumului-ro.rst )Sunt multi user care in thread-uri spun ca sunt contra astfel de lucruri, dar pe privat au alta fata si discuta lucruri mai rele. Ontopic: Nu prea ai metode "legale" de a face un ban de pe urma rat-urilor, in afara de PPI si mining. Dar pentru mining ai nevoie de calculatoare la ordinea sutelor, daca nu a miilor.
vladmir Posted November 18, 2014 Author Report Posted November 18, 2014 la ce va referiti cand ziceti ppi?pay per install...adware adica...iti baga reclame fortate in browser ...
wildchild Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Asta-i fraud?, ban permanent! Nu toler?m a?a ceva pe forum!