siur Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Salut, am si eu un blog si de ceva vreme incerc sa il optimizez si eu pentru cat mai putin ping.Nu stiu daca se considera reclama sau nu dar am host de la neroit.ro si site-ul se misca destul de greu (si mai si pica destul de des).Am optimizat imaginile, fonturile, si ce mai era insa tot se misca greu. (2-3 secunde).Eventual daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi as fi recunoscator. Multumesc!fantasticsiur.com Quote
3mPtY Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Am un timp de raspuns 10ms in domeniu. Deasemenea am incercat sa accesez site-ul si mi s-a incarcat aproximativ instant. Homepage-ul este putin cam mare pentru ceea ce doresti sa prezinti: 1.2MB. Incearca sa faci minify pentru tot ceea ce inseamna js/css. jscompress.com Quote
siur Posted November 18, 2014 Author Report Posted November 18, 2014 10ms???? test viteza aiciNu cred! Mersi totusi, incerc sa fac minify-ul sa vad diferenta. Quote
gogusan Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 (edited) Salut, am si eu un blog si de ceva vreme incerc sa il optimizez si eu pentru cat mai putin ping.Nu stiu daca se considera reclama sau nu dar am host de la neroit.ro si site-ul se misca destul de greu (si mai si pica destul de des).Am optimizat imaginile, fonturile, si ce mai era insa tot se misca greu. (2-3 secunde).Eventual daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi as fi recunoscator. Multumesc!fantasticsiur.comVezi la TTFB (time to first byte). (uite aici test ca la carte: WebPagetest Optimization Check Results - Falkenstein : fantasticsiur.com/ - 11/18/14 19:29:27)daca vrei si altfel de test go: GTmetrix | Website Speed and Performance OptimizationLE: oricum vad ca sunt niste spikeuri la TTFB-ul tau intre 2 si 5 secunde = bad server (configurare/aglomerare etc) Edited November 18, 2014 by gogusan Quote
siur Posted November 18, 2014 Author Report Posted November 18, 2014 Deci e din vina celor de la host si nu pot face nimic? .. Quote
UnixDevel Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 desi ai postat in black hat seo ... o sa iti raspund :1 . ai acces la server ?2 instaleaza pagespeed de la google 3 foloseste pagespeed de la google vezi ce eroari primesti pe partea de desktop daca nu ai site-ul optimizat pe mobile 4 daca colegii au dreptate 1.2 MB e numai bine pentru un site5 recomand si un certificat ssl dacavrei rezultate mai ales pe nishe locale ... Quote
Eddie91 Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 GTmetrix | Website Speed and Performance Optimization Quote
UnixDevel Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 si gmatrix e ok dar am avut clineti ft multi care mi-au cerut pagespeed resuts Quote