siur Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 (edited) Salut, Lucrez de vreo 5 ani în domeniu ?i de curând am decis sa "deschid" si eu un site (firma e un pic prea mult spus) de web design, SEO, si toate chestiile.Pentru ca nu am un portofoliu prea mare m-am gândit sa ajut ?i eu ni?te oameni, deci sunt dispus sa fac site-uri gratis (complete, design, optimizate & stuff). Eventual imi dati un like pe facebook in schimb Tot ce trebuie sa face?i rost e un host ?i un domeniu (eventual si o idee de început). Din câte citeam pe RST am v?zut ca se poate ?i f?r? bani. Interesa?i-va.A?tept "oferte"!Site-ul este: (nu mai este, a iritat prea multe persoane aparent) Edited November 23, 2014 by siur 2 Quote
DarkPanda Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 Am si eu nevoie de o tema pentru wordpress, sau te ocupi doar de site in sine html/php? Quote
siur Posted November 22, 2014 Author Report Posted November 22, 2014 Cauta o tema care se aseam?n? cam cu ce ai vrea tu, si îmi zici ce mai vrei modificat. E mai u?or asa. Quote
M4T3! Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 Faci si site-uri simple in html? De "prezentare"? Quote
siur Posted November 22, 2014 Author Report Posted November 22, 2014 Cauta un template pe 'net îmi zici ce idei ai (ce vrei sa iti modific), ?i eu ma ocup de restu' Quote
TheOne Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 OFF: Cand e vorba de munca "moca" ce fel sar romani.. De ce va place ma sa luati totul gata? .. Nu moare nimeni daca munciti putin.. Ce comod ar fi daca ar merge alti la munca in locul vostru' ... ON: Sincer sa zic, nu te vad un mare profesionist, am vazut pe aici portofoli mult mai speciale, sa le numesc asa.. Oricum succeS! Quote
siur Posted November 23, 2014 Author Report Posted November 23, 2014 Da, tot ce tine de site-uri. Quote
z4rk Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 Profesionist sau nu, important e ca vrea sa ajute. Nu prea vezi foarte multi care sa te ajute intr-o treaba de genu' contra un like. Toti vor bani. Quote
siur Posted November 23, 2014 Author Report Posted November 23, 2014 "am v?zut pe aici portofolii mult mai speciale". Nu am zis niciodat? ca sunt un mare profesionist sau ca am un portofoliu special. De altfel NU am un portofoliu foarte mare, acesta fiind ?i motivul pentru care sunt aici. Quote
quadxenon Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 Auzi ma, vina omul si face treaba pe gratis si ii scoateti ochii ca nu e la fel de bun ca ala care iti ia 250$ pentru un logo, Quote
Kalashnikov. Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 Daca ai nevoie de ajutor imi dai pm, am si eu nevoie de ceva experienta si cred ca m-ai putea ajuta . Quote
alezu2000 Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 ON: succesOFF: creezi site-uri responsive dar site-ul tau nu este responsive.. Quote
siur Posted November 23, 2014 Author Report Posted November 23, 2014 Site-ul e înc? în BETA, nici m?car formularul de contact nu func?ioneaz? Quote
jetus Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 De off page seo te ocupi? sau doar de seo on page? Quote
aceveve Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 Vrei sa iti faci portofoliu? De ce nu incepi cu SITE-UL TAU?!?!?!Ai zis undeva mai sus ca siteul este in BETA, site-ul ala nici un pre pre pre alpha nu este! De ce? Nu functioneaza formularul de contact, nu functioneaza formularul de calculare pret ( nici macar value-urile nu le-ai schimbat + ca este TOTAL absurda intrebarea "Alege suma de bani dispusa pentru Host si Domeniu:" ), nu ai linkuri pe bannere, pe iconitele sociale, tu esti propriul tau partener, ai insirat cu marlanie "cuvinte cheie" in footer, foloesti diacritice dar nu peste tot si lista poate continua.P.S. pentru cei care au spus "uite, baiatu' asta vrea sa va ajute, gratis bla bla bla" va contrazic! NU vrea sa va ajute, vrea sa se ajute pe el, sa-si faca portofoliu. NU e nimic rau in asta probabil ca toti au facut/o sa faca la fel Quote
siur Posted November 23, 2014 Author Report Posted November 23, 2014 Am o întrebare: cu ce am gre?it când am încercat sa ajut ni?te persoane pe RST?Am f?cut reclama? Nici o problema, scot link-ul din descriere. Daca nu ai nimic bun de zis, te rog nu zi nimic! Mul?umesc anticipat. Plin de critica constructiva.. Quote
aceveve Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 Imi pare rau sa-ti spun dar cu atitudinea asta nu o sa ajungi nicaieri.Succes la modificat template-uri luate de pe net si a spune ca faci siteuri profesionale Am o întrebare: cu ce am gre?it când am încercat sa ajut ni?te persoane pe RST?Am f?cut reclama? Nici o problema, scot link-ul din descriere. Daca nu ai nimic bun de zis, te rog nu zi nimic! Mul?umesc anticipat. Plin de critica constructiva.. Quote
CrisTany Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 Persoanele de mai sus au dreptate. Daca tu ai 5 ani experienta eu ma duc si imi tai venele, fara suparare, dar tu nu ai nici macar 1 an de practica dupa site-ul tau. Ziceai ca faci site-uri profesionale, dar luand template-uri de pe net si modificandu-le nu e web design. Eu te sfatuiesc, daca chiar doresti sa fi web designer, sa inveti si sa iti faci un portofoliu stabil. Quote
siur Posted November 23, 2014 Author Report Posted November 23, 2014 Cu aceasta postare "inchid thread-ul". Succes tuturor in continuare si sper ca am ajutat cateva persoane. Multumesc pentru sfaturi, o sa le am in vedere. Quote
hehe22 Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Cu aceasta postare "inchid thread-ul". Succes tuturor in continuare si sper ca am ajutat cateva persoane. Multumesc pentru sfaturi, o sa le am in vedere.Daca te dai batut chiar asa usor nu te vad prea bine.. Incearca sa faci ce ai incercat aici si pe alte forumuri. (ti-am dat pm cu niste linkuri)Is unele unde e plin de newbies si majoritatea dintre ei ar aprecia ajutorul tau, si unii de pe aici apreciaza dar nu o sa poti sa multumesti pe toata lumea niciodata!Bafta! Quote